Hovudside

Hvordan bli kvitt Vann Bugs i mikrobølgeovnen din

by Walther

Hvordan bli kvitt Vann Bugs i mikrobølgeovnen din

Vann bugs ofte finner veien inn i interessante miljøer, inkludert mikrobølgeovn. Også kjent som orientalske kakerlakker, er vannet bug tiltrukket av kule og mørke områder, som beskriver en mikrobølgeovn som ikke er i bruk. Vann bugs er også vanligvis tiltrukket av fuktige områder, men det er ikke alltid tilfelle. Bli kvitt feilene er trolig en topp prioritet siden de kan bære sykdommer og i noen tilfeller forlate en ubehagelig lukt.

Bruksanvisning


•  Rengjør mikrobølgeovn grundig for å fjerne væske eller mat saken. Vann bugs spise av råtnende organisk materiale, inkludert mat som sprutet når du brukte mikrobølgeovn. Bruk en generell husholdning renere merket for bruk i kjøkken og bruke en svamp med en grov side for å fjerne mat som sitter fast på. Hvis mulig, fjerne skuffen fra din mikrobølgeovn og vaske det i oppvaskmaskinen. Hold mikrobølgeovn så rent som mulig for å hindre at vann bugs fra å komme tilbake når de er eliminert.

•  Plasser klebrige feller inne i mikrobølgeovn til å fange insekter. Denne teknikken kan du også finne ut hvor mange vann bugs okkupere din mikrobølgeovn eller hjemme. Bytt ut feller når de er fulle, og fortsette å sitte dem inni mikrobølgeovnen til problemet er løst. Bare kaste den fellen i din utenfor søppelbøtta for avhending.

•  Dryss borsyre eller mat-grade kiselgur inni og rundt mikrobølgeovn. Påfør produktene inne sømmene av døren til mikrobølgeovnen eller noe annet område hvor feilene kan komme inn. Begge stoffene er dødelig for vann bugs ved inntak. Men holde barn og kjæledyr borte fra borsyre og kiselgur. I tillegg grundig fjerne produktene med et vakuum, børste eller papir håndkle, og deretter bruke en renere å fjerne eventuelle gjenværende materiale igjen før du bruker mikrobølgeovnen igjen.

•  Se deg rundt på utsiden av hjemmet ditt og caulk eller forsegles innførselssteder for vann bugs. Utfylling hull, sprekker og hull hindrer ofte vann bugs inn i ditt hjem i første omgang.

Tips og advarsler


  • Sticky feller, borsyre og mat-grade kiselgur er ofte tilgjengelig på jernvareforretninger.