Hovudside

Hus Wiring tips

by Walther

Skjult i vegger, loft og gjennomgå plass i ditt hjem er det elektriske systemet er ansvarlig for å drive det som har blitt det vesentlige av dagens moderne liv. Endre eller modifisere dette systemet må gjøres først etter nøye planlegging. Feil kan ikke bare føre til systemfeil, de kan også skape en meget farlig situasjon. Heldigvis, med riktige forberedelser og planlegging kan du med hell legge til eller på annen måte endre ditt elektriske system.

Grunnleggende Koblings Fakta


I de fleste boliger ledningene vil være 14-2. Dette betyr at ledningen er 14 gauge, og vil bestå av en svart, hvit og grønn wire. I noen tilfeller kan den grønne ledningen vil bli erstattet med en naken tråd. Den sorte ledningen vil være "hot" ledning som skal frakte strøm. Den hvite ledningen er nøytral og den grønne / uisolerte ledningen er din bakken. Den 14-2 størrelse ledningen vil være koblet til en 15-ampere sikring. Dersom bygge et nytt hjem, kan det være lurt å vurdere å bruke en 12-2 tråd med 20-amp breakers å bedre imøtekomme alle dine elektriske behov. De fleste elektriske koder vil ikke tillate deg å bruke en 15-ampere sikring på en 12-2 wire, eller en 20-ampere sikring på en 14-2 wire, så du bør ikke endre breaker størrelse med mindre du er også endre selve kablingen .

Plassering av brytere og stikkontakter


Ta kontakt med lokale koder for å bestemme kravene til riktig plassering av brytere og stikkontakter. I de fleste tilfeller er det best å lokalisere uttak med bunnen av utløpsboksen 16 inches fra gulvet. Lysbrytere er normalt plassert 48 inches fra gulvet. Dersom bygning eller ombygging, husk det er nesten ikke noe slikt som for mange utsalgssteder. Hvis mulig, finn minst ett uttak på hver vegg av rommet. Det er viktig å huske på at elektriske koder ikke tillater for eventuelle skjøter eller veikryss skal gjøres inni vegger eller loft. Veikryss / skjøter må gjøres inne outlet eller switch bare bokser. Ellers må ledningene utgjøre en sammenhengende løp fra sikringsskapet til selve bryteren / utløp enhet.

Sikkerhet


Når du arbeider med noen elektriske ledninger eller enhet, være sikker på at strømmen er slått av. Den beste metoden er å slå av riktig breaker for å være sikker, og så trygg som mulig. En annen sikkerhetsfunksjon for å vurdere er bruken av GFCI (jord-feil-krets-bryter) brytere og stikkontakter. Disse enhetene stadig se etter problemer, og hvis man utvikler, de dreper kraften til den enheten. Mens disse anordninger ikke kan eliminere elektriske støt, kan de vanligvis eliminere muligheten for en dødelig sjokk. De fleste områder krever bruk av gfci enheter i bad og andre områder der vann er til stede. Det er også mulig å bruke en jordfeilbryter som beskytter hele kretsen i stedet for en enkeltstående enhet eller utløp.