Hovudside

Hvordan Clean kredittkort maskiner

by Walther

Kredittkort har blitt en moderne bekvemmelighet, eliminerer behovet for å bære kontanter, som kommer med risikoen for å tape penger eller få den stjålet. I stedet bære den lille plast kredittkort som kan dras gjennom et kredittkort maskin på nesten hvilken som helst etablering. Fra tid til annen, disse kredittkort maskiner krever rensing, for det meste fra å komme i kontakt med store mengder kredittkort brukere på daglig basis. Ikke bare gjør maskinene må renses, men også desinfiseres fra tid til annen, fjerne eventuelle bakterier som utvikler på tastaturet. En billig renseløsning kan være laget av et par enkle ingredienser.

Bruksanvisning


•  Trekk kredittkort maskinen før rengjøring. Hvis trekker ut strømledningen er ikke et alternativ, se etter en tastelås knappen, vanligvis plassert på eller rundt tastaturet.

•  Bland en kopp vann og en kopp destillert hvit eddik i en sprayflaske. Dette vil fungere som en mild rengjøring og desinfisering agent, sikker for bruk på kredittkort maskinen.

•  Spray et papirhåndkle med løsningen, deretter gni over hele kredittkort maskin, konsentrere seg spesielt på tastaturet. Dette vil fjerne all løs skitt og bakterier.

•  Spray en bomullsdott med renhold løsning, deretter gni mellom knappene på tastaturet, samt eventuelle andre små sprekker eller sprekker.

•  Bruk en tannpirker til lett skrape i sprekker av knappene, og i kredittkortet glidebryteren. Dette vil fjerne eventuelle rester som har samlet seg i vanskelig tilgjengelige områder.

•  Spray løsningen på et papirhåndkle gang til, og gi en sluttrengjøring over hele kredittkort maskinen for å fjerne eventuelle løse rusk.