Hovudside

Hvordan bli kvitt maur med hjemmelagde plantevernmidler

by Walther

Hvordan bli kvitt maur med hjemmelagde plantevernmidler

Kommersielt tilgjengelige plantevernmidler bruke giftstoffer for å drepe maur og andre skadedyr. Disse giftstoffene er skadelige for mennesker og dyr, og er farlig for personer med underliggende sykdommer som astma. Gift, drivgasser, og deres containere også skade miljøet. Ved hjelp av noen få husholdningsprodukter, kan et hus blande opp miljøvennlige, ikke-giftige hjemmelagde plantevernmidler for å hjelpe bli kvitt maur.

Bruksanvisning


•  For maur som er utenfor hjemmet, blande opp en tørr blanding av én del melis til en del borsyre pulver. Dryss pulverblandingen rundt omkretsen av maur hauger, eller hvor enn du måtte se maur aktivitet. Maurene vil plukke opp korn av blandingen og bære den tilbake til midten av maurtua, for å forgifte de andre innbyggerne i maurtua.

•  Opprett en mindre rotete versjon for bruk i hjemmet. Lag en pasta-skjema plantevernmiddel ved å blande opp 1: 1 pulverblandingen, deretter tilsette små mengder av peanøttsmør og / eller honning for å lage en tykk pasta. Pastaen bør ha konsistensen av svært tykk deig kapsel. Form druestore kuler av blandingen som skal brukes som maur plantevernmiddel.

•  Plasser den hjemmelagde plantevernmiddel baller og pulver utilgjengelig for barn. Borsyre er generelt ansett omtrent like giftige som vanlig bordsalt, men det kan være farlig hvis de spises i store mengder.