Hovudside

Wild & trær Busker Native til Colorado

by Walther

Wild & trær Busker Native til Colorado

Colorados klima og grunnforhold varierer avhengig av høyde. Mens noen innfødte busker og trær er mest tallrike i Colorado golde fjell, kan andre bli funnet spredt ut over mange andre stater foruten Colorado. Trær og busker innfødte til Colorado er de som eksisterte i staten før europeiske bosetningen fant sted.

Mountain Mahogany


Fjellet mahogni er en rekke busk innfødt til Colorado og andre vestlige stater, så vel som til det nordlige Mexico. Denne busken produserer frukt og frø, som dyrene spiser og innskudds miles unna, slik at arter av busk å ha en bred distribusjon. Mountain mahogni er generelt små i størrelse, med en høyde som varierer mellom 3 og 20 fot. Barken er ikke veldig tykk og føles glatt, mens bladene er alternative, enkel og vanligvis vokser i klynger på busk filialer. Blomstene også vokser i klynger og har ingen petals.

Twinberry


Den twinberry er en busk innfødt til vestlige amerikanske Andre vanlige navn for det er kysten twinberry og bearberry kaprifol. Når moden, kan disse busker nå 6 meter i høyde og har en bredde på 10 meter. Bladene er lyse grønne, lanse-formede og ovate til avlang med fine hår på undersiden. Om våren twinberry blomstene blomstrer. Blomstene er gul i fargen og rør i form. Bærene som busker er navngitt er dyp lilla eller svart, og blank.

Ponderosa Pine


Gran pines er også kjent som gule pines. De er en eviggrønn utvalg av tre, noe som betyr at de holder bladene gjennom årstidene. Disse bladene er nål-lignende, rundt 7 inches lang og grønt. Treet i seg selv har en gjennomsnittshøyde på 165 meter når helt moden, mens bagasjerommet har en gjennomsnittlig diameter på 42 inches. Gran pines reprodusere med mannlige og kvinnelige kongler, som begge er funnet på trær. Ponderosa furu bor for en svært lang tidsperiode, nå modenhet i 300 til 400 år.

Gambel Oak


Gambel eiketrær nå en høyde på mellom 3 og 20 fot. De noen ganger vokse sammen tett og danner et kratt som fungerer som et ly for dyreliv. Gambel eik noen ganger vokser i et svært spredt måte også. De formerer seg som kloner bruker frø, kalt eikenøtter. Disse eikenøtter er en matkilde til elg, flere typer hjort og en rekke små pattedyr. Eikenøtter kan også bli spist av husdyr, hester og sauer, selv om de ikke bør være et prinsipp del av kosten. Selv om denne type treet kan leve for å være 120 år gammel, gambel eik vanligvis dø etter 90 år.