Hovudside

Hvordan Hang Skremmende Animerte Halloween dekorasjoner

by Walther

Hengende skremmende animerte Halloween dekorasjoner fra taket vil bare tjene til å gjøre dem enda mer skremmende. Når hengende, vil dine dekorasjoner thrash rundt og øke deres spookiness til barn. Det er imidlertid viktig; for å sikre at du feste dekorasjoner å sikre at de ikke faller ned og skader noen. Dette gjelder spesielt hvis dine dekorasjoner er i nærheten av barn under trick-or-treat timer.

Bruksanvisning


•  Finn en bjelke på med en stud finder taket. Markere ut en beliggenhet som gjør at utsmykningen skal være synlig, men på et trygt sted. Vær spesielt oppmerksom på animasjonen av dekorasjonen. Gi tilstrekkelig klaring rundt dekorasjon på alle sider for å sikre at det ikke borti vegger eller flytte inn i områder der folk vil gå.

•  Bor et hull inn i en hånddrill, og en borkrone som måler halvparten av diameteren av gjengene på øyebolten taket. Dette kalles et pilothull og vil hindre bolten fra å splitte bjelke eller gips.

•  Tråd øyebolten inn i hullet så langt du kan med fingrene. Arbeide for å holde øyebolten rett i hullet. Plasser en skrutrekker om øyet i øyebolten og bruke skrutrekker som utnytter til å slå øyebolten resten av veien inn i bjelke.

•  Bind et tau eller høy-test fiskesnøre til øyebolten. Fiskesnøre gjør tauet nesten usynlig.

•  Pakk den andre enden av strengen rundt hengeren befinner seg på dekorasjon. Hvis dekorasjonen ikke har en kleshenger, finn et godt område å binde tauet til. Men sørg for at stedet du velger vil ikke forstyrre bevegelsen til dekorasjon. Hvis tauet eller hengeren forstyrrer, kan det føre til at motorer inne utsmykningen til funksjonsfeil. Et eksempel på en kreativ løsning er å binde tauet rundt halsen av dekorasjonen å gjøre det ser ut som det henger på en løkke. Hvis mulig, installere en øyebolt på baksiden av dekorasjonen på samme måte som du installerte øyebolten i taket og deretter feste tauet til øyebolten.