Hovudside

Gartner Planter for East Ohio Været

by Walther

Gartner Planter for East Ohio Været

Nordøst Ohio faller inn i sone 5 av USDA hardførhet sone klassifiseringssystem. Kjennetegn på sone 5 inkluderer korte, kjølige vekstsesonger og lange, harde vintre. Temperaturer i sone 5 kan dyppe så lavt som -20 grader om vinteren. For til liggende et verksted eller hage i Nordøst Ohio under disse forholdene, bør du velge planter som er vurdert hardfør til sone 5.

Boxwoods


Selv om over 160 registrerte varianter av buksbom arter finnes over hele verden, de fleste av buksbom i USA kommer fra bare tre arter. Alle buksbom er hardfør til sone 5, og vil forbli eviggrønne gjennom hele vinteren. Buksbom har tett voksende løvverk som består av glanset ovale blader som veksler på treaktige stengler. Når Boxwood skjæres tilbake stilkene gren for å øke tettheten av busk.

Japansk Maple


Hundrevis av varianter av japansk lønn dyrkes og selges kommersielt. Mange av disse variantene vokser godt i sone 5 av nordøst Ohio. Ifølge Ohio State University, japanske lønn varianter som vokser godt i Ohio inkluderer felles japansk lønn, samt varianter som Bloodgood, Burgundy Lace og Threadleaf. Japansk lønn har sølv bark og blader som forblir grønne i skyggen, men slår mørk rød når den utsettes for sollys. Disse trærne kan vokse opp til 12 meter i høyden, selv om noen varianter forbli kort og busk-aktig.

Dogwood


Dogwood er trær som vokser godt i undercanopy av skog og er hardfør til sone 5. Trærne foretrekker lavere lysforhold. Du bør bare bruke dogwoods som har vært dyrket i planteskoler. Dogwoods som har blitt høstet i skog vil ha asymmetrisk vekst. Dogwoods produsere blomster tidlig på våren, etterfulgt av blader. I høst blir bladene røde før den falt. Røde bær vises på treet i slutten av høsten og forbli gjennom vinteren.

Forsythia


Forsythia er en hardfør plante med varianter som vil være levedyktig gjennom sone 4. Fordi plantene er blant de første til, er de kjent som bud om våren. I noen deler av nord, Forsythia kan blomstre i tidlig til midten av april. Blomstene av Forsythia har fire kronblad og er lys gul i fargen. Disse blomstene vokser i klynger langs stammen og forblir i 14 dager før den faller fra anlegget. Umiddelbart etterpå anlegget produserer middels grønne blader som forblir på anlegget til høsten. Noen Forsythia planter kan vokse opp til 10 meter i høyden.