Hovudside

Interessante fakta om Red Oak Leaf

by Walther

Interessante fakta om Red Oak Leaf

Rød eik brukes til tømmer og verdsatt for den strålende røde bladene slå i høst. Treet kan vokse fra frø eller fra roten lager. Det er mer til bladene enn bare deres fall farge. Deres interessante egenskaper kan ikke bare hjelpe deg med å identifisere treet, men kan hjelpe deg å bli kjent med treet også.

Bust Tips og andre egenskaper


Den røde eik blad er identifiserbar av det "bust tips" blad fliker. Dette betyr at hver flik av eik blad avsluttes i en stiv hår. Rød eik bladene er skinnende grønne til høsten. Den sørlige rød eik, en annen variasjon, har blader med en klokkeformet base og en lang sentral lapp. Begge varianter av blad er litt hårete på sine lysere under.

Marcescence


Marcescence er et fenomen sett i noen løvtrær, spesielt eiketrær. I stedet for å kaste alle sine blader i slutten av høsten, beholder treet mange av dem. Hvis treet ikke utvikle beskyttende lapper hvor bladstilker møter grenen før bladene dø, holder treet bladene til å beskytte seg mot åpne sår.

Fordeler


Rød eik bladene gir fordeler. De vokser i et bredt krone rundt treet, og gir skygge og beskyttelse mot regn. Deres rike grønne kontraster med brun eller grå bark av treet for et vakkert syn. Eik blader, som kan vokse til å være 10 inches lang, gjøre morsomme leker for barn eller høst hjem dekorasjoner. Eikenøtter er spiselige, og barken har helbredende egenskaper.

Beliggenhet


Røde eiketrær er utbredt i Nord-Amerika. Territorium omfatter det meste av østkysten av USA. Rød eik vokser fra Alabama til Nova Scotia, Canada, og sørlige rød eik vokser fra Virginia til Florida og inn i øst Texas.