Hovudside

Floor Care Concepts

by Walther

Floor Care Concepts

Det finnes dusinvis av typer gulv, og hver av dem krever unike omsorg. Forsvarlig omsorg for gulv vil gjøre hjemmet ditt mer attraktivt og kan legge år av livet til gulvene. Som de fleste jobber, er gulvpleie enkleste hvis ivaretatt på en daglig basis i stedet for å vente til det er et problem som må adressering.

Teppe


Teppe omsorg faktisk er avhengig av tre enkle trinn: Vacuum daglig for å plukke opp noe skitt og smuss som kan være grunnen til fibrene, raskt rene flekker og søl, slik at de ikke skader fibrene, og har tepper profesjonelt rengjort en gang i år for å fjerne noen av smuss og skitt som har klart å lage et hjem i fibrene.

Tile


Fliser gulv er holdbare og ofte brukt i områder av hjemmet som er utsatt for vann, som kjøkken, bad og vaskerom. Å ta vare på fliser, bare mopp med et mildt rengjøringsmiddel blandet i varmt vann. Det varme vannet vil bidra til å løsne smuss og olje som har samlet på gulvet. For klissete søl, prøv en myk børste eller syntetisk skuresvamp. Unngå stål pads som de kan ripe opp overflaten av gulvet. Et triks for å holde fliser ren er å sørge for at du skylle gulvet med rent vann etter mopping det, helt fjerne eventuelle vaskemiddel. For spesielt vanskelige flekker, lage en pasta av skurepulver og vann og la det sitte på flekken i fem minutter. Bruk en syntetisk skuresvamp å skrubbe området rent. Gjenta ved behov.

Hardwood


Det er en riktig måte og en feil måte å ta vare på tregulv. Må være forsiktig med rengjøringsmidler du bruker. Du vil ha en som ikke vil etterlate rester. Spray profesjonell løvtre renere på en fille for å fjerne skrape og hælmerker. Rene søl umiddelbart og bruke en fuktig håndkle til å tørke opp klissete flekker. Ikke bruk voks på et parkettgulv som har en uretan finish. Bruk aldri olje såper eller ammoniakkbaserte rengjøringsmidler på løvtre som de vil matte finish. Husk at tre utvider seg når det er vått, og dette kan føre til at gulvet til å sprekke, så bruk en fuktig mopp, snarere enn våt, for å rense det.

Laminat


Bruk renseprodukter som er spesielt utviklet for laminatgulv. De fleste laminat rengjøringsmidler på markedet er spray-tillegg som kan tørkes med en mopp eller myk klut. Aldri mopp med en våt mopp, og sørg for å rydde opp søl så snart du fange dem slik at gulvfuger ikke er skadet.

Alle Gulv


Alle gulv dra nytte av dørmatter. Vi bringer skitt og støv i på våre sko når vi kommer inn i hjemmet, og en dør matte kan hjelpe minimere mengden vi bære i.