Hovudside

Hvordan Støvsug en 100.000 liter Outdoor Pool

by Walther

En 100 000 liter basseng rommer ca 26.000 liter vann. For å støvsuge dette, vil du trenger tid og tålmodighet, fordi et svømmebasseng som holder 26 000 liter kan være så stor som en oval 20-fot med 40-fots basseng. Prosessen med å støvsuge et basseng denne store er ikke annerledes enn støvsuging et basseng med 5000 liter - den eneste forskjellen er den tiden det vil ta. Vakuumet kobles til filtersystem for å bruke det er sugeeffekt og samle støvsugd rusk.

Bruksanvisning


•  Slå bassenget filteret på. Åpne skimmer montering og fjerne skimmer kurv.

•  Koble vakuumhodet til en ende av bassenget slangen. Sett teleskopstang på vakuum hodet vedlegg. Slipp vakuumenheten i bassenget.

•  Sett vakuum vedlegg i skimmer der skimmer kurv var. Legg den andre enden av slangen i nærheten av bassenget avkastning jet og fylle slangen med vann for å hindre for mye luft kommer inn i filteret. Når slangen er full, kobler den løse enden av slangen på vakuum vedlegg inne i skimmer.

•  Vent noen minutter for presset om å bygge i vakuum, spesielt med et basseng denne store, noe som krever en lengre enn gjennomsnittet vakuumslangen.

•  Støvsug bassenget systematisk og sakte slik at du ikke sparke opp for mye skitt som vil skyen bassenget og gjøre det vanskeligere å rengjøre. Når du er ferdig, kobler vakuumenheten og sett på skimmer kurv.

Tips og advarsler


  • Automatiske pool rengjøringsmidler er et godt valg for en pool dette stort. Disse kan variere i pris og kvalitet, men er vanligvis forbundet på samme måte som en manuell vakuum.