Hovudside

Hva Forårsaket the Water i My Fiberglass Pool for å Turn Greenish-Brown?

by Walther

Hva Forårsaket the Water i My Fiberglass Pool for å Turn Greenish-Brown?

Bassengvannet skal være klar og glitrende, men når vannet begynner å slå en grønn-brun, er det ikke bare et tegn på at noe er galt, kan det også gjøre bassenget helt skjemmende. Den mørkere den coloring, den verre den problemet er, så å bestemme hva som forårsaker det og legge til kjemikalier for å korrigere det så snart som mulig er nøkkelen til å få bassenget tilbake til sin sunne tilstand.

Mineralske Levels


Hvis vannet av glassfiber bassenget er å snu alle nyanser av grønn-brun, kan dette indikere at det er et høyt nivå av jern eller kobber i vannet. Dette kan være et vanlig problem i områder hvor det er kobber eller jern rør, særlig hvis rørene i området ikke har blitt erstattet for en stund. Fylle bassenget med hardt vann kan legge til oppbygging. Iron kan også bygge opp hvis det finnes eldre metalldeler i the pool, for eksempel i filtrene. Dårlig balansert pH kan starte en korrosjonsprosess som til slutt vil resultere i oppbygging av jern eller kobber i vannet, brekking vann et karakteristisk grønn-brun. Det er også noen pool kjemikalier --- inkludert algaecides --- som inneholder store mengder kobber og andre mineraler. Gjentatt bruk av disse kjemikaliene kan øke de mineral nivåer anmeldelser av the pool.

Oppløsning


Teste den Bassengets pH-nivåer, og justere etter behov. Den ideelle pH-området bør være mellom 7,2 og 7,6; justering for dette vil bidra til å bringe den vann til en alkaliteten som vil føre til at alle de andre kjemikalier lagt til bassenget til å samhandle effektivt. Det finnes også kjemikalier kalt sekvestreringsmidler som kan legges til den glassfiber bassenget for å bryte ned de mineraler som er årsak til misfarging. Den Mengden av den kjemiske som vil trenge å bli lagt avhenger av alvorlighetsgraden av den tilstand og størrelsen av bassenget.

Algevekst


Alger er også et mulig problem hvis vannet er å snu en greenish-brun. Vanligvis, hvis problemet er alger, vann vil også være overskyet, og flekker av alger kan begynne å utvikle. Disse spots vil bli klamrer seg til den side og bunnen av bassenget. Det finnes tusenvis av forskjellige typer alger, men grønne alger er en vanlig lovbryter. Til stede i luften og nesten alle typer vann, begynner det å bli mange når det er mangel på tilstrekkelig klor eller brom i bassenget, og kan bli ytterligere oppmuntret av flere dager med direkte sollys.

Oppløsning


Sørg for at pH i bassenget er innenfor grenseverdiene, og test for hvilken sanitizer produkt du har brukt, enten det er klor eller brom. En gang disse avlesningene er i den akseptabelt område, legge til algaecide for å drepe den alger og forebygge videre smitte. Polyquats kan være ganske effektiv mot denne type av alger. I tillegg til å legge algaecide, holde bassenget 's filtrerings system som kjører hele dagen for å fjerne alger fra vannet, og skrubb frigjøre eventuelle flekker som har samlet inn på bassenget gulv eller vegger. Det kan også være nødvendig for å legge til sjokk til den pool; når du arbeider med misfarget vann, kan dette bidra til å rydde opp i problemet. Rengjør filteret flere ganger for å sikre at algene ikke bare blir resirkulert tilbake i bassenget.