Hovudside

Hvordan Paint Interiør Windows

by Walther

Riktig å forberede og male det indre av vinduene vil gi rommet et nytt utseende og legge til energieffektiviteten i hjemmet ditt. Male vinduet bidrar også til å beskytte tre innramming av vinduet mot fuktighet og slitasje. Maleri tar litt tid, riktig valg av verktøy og materialer og litt know how.

Bruksanvisning


•  Legg ut en dråpe klut mot veggen under vinduet. Skrape bort løs maling eller rusk med en 5-i-1 sparkel. Fylle eventuelle hull i vinduskarmen med tre kitt.

•  Finn 1/4 vinklet preg på tuppen av caulk rør. Kuttet langs denne linje for å oppnå en 1/4-tommers hull i spissen. Skyv 8d spiker inn i hullet, og trykke på for å punktere membranen på innsiden av røret. Fjerne spiker, tørk av med en våt klut, og sett den til side for bruk på neste prosjekt. Laste røret i pistolen, og vri den slik at den lengste punktet på vinklet spiss er på linje med toppen av pistolen. Klemme på avtrekkeren inntil caulk avslutter spissen, trykker trykket utløserknappen og tørk spissen rent med en våt klut.

•  Plasser tuppen av røret av caulk i den ene enden av en søm, trykk på avtrekkeren og dra pistolen langs skjøten forlate en perle av caulk langs hele sømmen. Trykk trykket utløserknappen, trekke pistolen vekk fra sømmen, tørk spissen ren og sette pistolen til side for bruk på neste leddet. Presse fingeren inn i en ende av vulsten av kittet. Dra fingeren ned lengden av perlen å trykke på caulk inn i sømmen, og glatte overflaten av caulk. Tørk fingeren rent med en våt klut. Caulk hver søm mellom vindusrammen og glasset på innsiden og mellom rammen og gips på utsiden. Hold hendene og verktøy ren i løpet av denne prosessen for å sikre ensartethet av tetningslister gjennom vinduet. Tillate caulk å kurere for en time før maling påføres.

•  Påfør bånd til utkant vinduet hvor rammen møter enten glass eller gips. Tørk av vinduet fri for rusk og rester med en tørr fille. Påfør et tynt lag med maling til vinduskarmen. La malingen tørke i en time før du fortsetter.

•  Påfør en tung andre strøk med maling til vinduskarmen. Tillate andre strøk med maling tørke i en time. Fjern tapen fra glass og gips. Ren og tørr din caulk pistol, pensel og kniv, og lagre dem for neste prosjekt.

Tips og advarsler


  • Tett og emalje maling er ikke-biologisk nedbrytbare. Vennligst kast noen left kjemisk på en lovlig og miljøvennlig måte.
  • Razor kniver og kitt kniver posere punktering og kutte farer. Vennligst bruk forsiktighet og sunn fornuft når du bruker noen form for kniv.