Hovudside

Solar Panel Rengjøring Verktøy

by Walther

Solar Panel Rengjøring Verktøy

For huseiere som ønsker å tøyle sine karbonutslipp, solcellepaneler tilby et alternativ verdt å vurdere. Panelene fange energien fra solen og forvandle det til makten for hjemmet. Men solcellepaneler er ikke vedlikeholdsfritt: De krever regelmessig rengjøring for å holde effektive. Flere rengjøring verktøy og metoder kan hjelpe solar-panel eiere få mest mulig ut av sine investeringer. Den riktige vasketeknikken vil være avhengig av faktorer, inkludert det omkringliggende miljø og tilgjengeligheten av panelene.

Hvorfor Clean Panels?


Solcellepaneler mister sin evne til å generere strøm når deres overflater samle skitt og rusk. Et lag av støv på panelene kan dempe sin energiproduksjon med 40 prosent eller mer, ifølge rapporter fra National Aeronautics and Space Administration (NASA). Det er på tide å vaske solcellepaneler når deres elektrisitet utbyttet synker. Du kan redusere vaskefrekvens hvis du installerer panelene i en vinkel; skitt er mer sannsynlig å bosette seg på kategorisk lagt arrays. Mens du er rengjøring, gjennomføre andre rutinemessig vedlikehold, som for eksempel å sjekke for å sikre paneler 'festene er stramt.

Håndvask Tools


Plukke opp grunnleggende verktøy for solar-panel rengjøring på din lokale jernvarehandel. Du trenger en bøtte til å holde vann, en svamp eller myk klut for vasking, stripefrie glass renere og en tykk, myk tørkehåndkle. Unngå rengjøring og tørking kluter med slipeflater, fordi de kunne skrape paneler og skade deres effekt. Før du vasker, fjerner større rusk, for eksempel pinner, blader og grener. Dypp svamp eller klut i bøtte med vann og skylle ned panelene for å fjerne skitt og støv. Spray panelene med glass renere og tørk dem med tørr klut for å fullføre jobben. Gni ut noen striper, fordi de kan påvirke panel ytelse i tillegg.

Rengjøringssett


For solcellepaneler montert på tak, forhandlere tilbyr panel-rengjøring verktøy med forlengelsesarmer så eierne kan unngå å klatre i stiger og risikere farlige faller. Disse pakkene vanligvis kommer med gjennomstrømning forlengerstenger som gjør at panelet eiere å suge sine systemer i vann fra en avstand på 10 til 20 fot. Noen kits har også avtakbare skrapens gummi, lik vindusvaske verktøy og nal vaske ermer. Andre kits tilby sele alternativer, inkludert rengjøring børster og microfiber kluter. Pakkene kommer fra hverandre for lagring i mindre områder. Eksempler på kits inkluderer Mr. Long Arm Solar Panel Cleaning System Kit og Pro Curve Solar Panel Kit.

Selv Rengjøring Verktøy


For vanskelig å nå paneler, eller systemer som trenger hyppig rengjøring på grunn av omgivelser som kan være dustier eller vind enn gjennomsnittet, noen huseiere investere i automatiske-rensing verktøy som knyttes permanent til sine solcellepaneler. Disse systemene bruker motoriserte spray slanger og mekaniske armer som ligner på vindusviskere til regelmessig klar skitt og rusk. Disse rengjøring verktøy kan legge forhånd kostnader til en solar-panel system, men de er et godt valg i mange støvete, tørre miljøer, for eksempel ørkener.