Hovudside

Om Utendørs Motion Sensor Lys

by Walther

Alle tar del i noen form for utendørs aktivitet på en jevnlig basis. Motion sensor lys brukes til å hjelpe lette opp områder som er mest beferdede om natten. Disse områdene vil omfatte fortau, dekk, verandaer og innkjørsler.

Funksjon


Hovedformålet med motion sensor lys er å slå på når noe beveger seg foran dem. Dette kan være en person walking, en fugl som flyr eller noen ganger kan de også bli utløst av bier eller andre flygende skadedyr. De kan også justeres til ansikt i ulike retninger, og de er værbestandig.

Tidsramme


Motion sensor lysene er laget for å gå på umiddelbart når de forstand bevegelse. Derfra kan de bli justert med hensyn til hvor lenge de holder på.

Identifikasjon


Solar motion sensor lysene blir brukt som et alternativ til å bruke elektrisitet. De er perfekte for utenfor rekkevidde områder, for eksempel hytter, garasjer og låver. De kan vare opp til to totalt antall timer på en full lading.

Betraktninger


En ting som bør tas i betraktning med motion sensor lys er at de kan ofte være veldig følsom. Dette kan føre til at den minste ting å utløse dem av som en katt eller kanin kjører under dem. Dette er noe å tenke på når de er plassert på utsiden av et soveromsvinduet.

Fordeler


En av de store tingene om motion sensor lys er at de slår seg automatisk på om natten når du går under dem. Dette er spesielt praktisk når det er en lang vei frem til et hus. Det blir da lettere å se tur farer og det blir også enklere å finne tastene. En annen stor del om motion sensor lys er at de kan avverge kriminelle. Hvis noen prøver å bryte seg inn i et hus og en lys går på, er de mest sannsynlig kommer til høy hale det ut av det fort.