Hovudside

Hvordan holde Cedar Fra Fading

by Walther

Hvordan holde Cedar Fra Fading

Sedertre, et vanlig valg for utendørs byggeprosjekter som gjerder og terrassebord, lett motstår råte og insektangrep. En ulempe med å bruke sedertre for utendørs bygningen er forvitring og falming som oppstår fra soleksponering og nedbør. Hold sedertre fra falming ved å beskytte treverket og rengjøring. Med regelmessig vedlikehold, kan du bremse fade og bidra til å holde den ser frisk.

Bruksanvisning


•  Bland oksygen blekemiddel med vann i bøtte i henhold til instruksjonene i pakken. Vask alle overflater av sedertreet ved metning av kratt pensel og passerer den frem og tilbake over sedertre overflaten for å fjerne smuss og skitt. Ikke skrubb for hardt med bust eller du kan skade sedertre. La sedertre tørke helt før du fortsetter.

•  Sand overflater av sedertre grundig med sandpapir for å gjøre det helt glatt. Tørk av sedertre med en fille etter at du har sand for å fjerne støv.

•  Påfør semitransparent flekken til sedertre med pensel, belegg sedertre jevnt.

•  Vent på flekken tørke helt. Hvis du har søkt vannbasert beis, sand sedertre lett med sandpapir, tørke ned sedertre overflaten og påfør et andre strøk med beis. Oljebasert beis krever ikke sliping mellom strøkene.

•  Påfør et andre strøk av flekken etter å ha ventet i minst 24 timer. Påfør et tredje strøk etter å ha utført den samme prosessen, hvis du ønsker.

•  Rengjør, sand og på nytt flekken hver 12 til 24 måneder for å holde den beskyttende belegg over sedertre. Med dette regelmessig vedlikehold bør sedertre motstå falming.

Tips og advarsler


  • Hvis du legger merke til sedertre begynner å falme, indikerer dette at den beskyttende belegg begynner å svikte. Utfør vasking, sliping og beis søknadsprosessen så snart som mulig dersom du merker falming.