Hovudside

Hvordan Anchor en Sill Plate til en Cinder Block Foundation

by Walther

En terskel plate er ikke noe mer enn bunnen av stud-frame veggen som du vil bli bygging på slagg-blokk fundament. Du må forankre platen ned til toppen av din foundation for å trygt feste i veggen på plass. Terskel plater, selv om de er i bunnen av veggen, er satt på separat fra selve veggen. Det er ikke en komplisert prosess, men det er et par ting du må ta hensyn til når forankring en terskel plate til en slagg-blokk fundament slik at du ikke kjører inn i vanskeligheter senere.

Bruksanvisning


•  Med utgangspunkt i det ene hjørnet på slagg-blokk fundament, før man helle fyll mørtel inn i den siste emnet (mørtelen som fyller de hule blokker for å gjøre det faste stoff), måle og markere toppen av blokken med plasseringen av den vertikale pigger i øvre veggen. Må studs er plassert 18 inches fra hverandre, men sørg for at du herunder plassering av dobbelt studs på dine hjørner og åpninger i veggen.

•  Mål og merk plasseringen av forankringsbolter for din terskel plate. Du vil ønske et anker bolt plassert hver 24 inches langs lengden på veggen, med et ekstra anker i hvert hjørne og i endene av hver planlagt døråpningen. Når du merker, hvor forankringsbolter vil bli plassert, sørg for at ingen av boltene vil falle innen 4 inches av hver side av merkene du har gjort noe som indikerer hvor dine vertikale stendere vil bli. Du vil beholde ankerboltene langt nok unna piggene så bolten og mutteren av ankrene ikke vil påvirke din evne til å spikre bunnen av piggene når du installerer veggen. Du ønsker også å sørge for at hver anker bolt er merket for å bli plassert i en av cellene i slagg blokkere (cellen er den åpne plassen i blokken, de fleste blokkene har to).

•  Hell din fylle mørtel inn ditt slagg-blokk fundament slik at hver celle er fylt helt opp. Sett inn en J-stil anker bolt i påfyllings mørtel i hvert merke du gjort for et anker. Den buede delen av bolten går inn i morter og den gjengede rette enden vil stikke ut. Hold boltene så rett som mulig og sørge for at det er minst tre inches av tråden utsatt (2 inches å passere gjennom 2x8 og 1 tomme å træ låsemutteren på). La mørtelen kur og sett.

•  Bor hull i din terskel plate å matche avstanden mellom dine ankerbolter. Plassere karmen plate på ankerboltene slik at hver bolt går gjennom styret. Hånd spinne låsemuttere på hver ende, men ikke stram til mutterne helt.

•  Bruk et nivå for å sjekke at din terskel plate er nivået horisontalt på toppen av slagg-blokk fundament. Hvis det ikke er det, bruke tre eller metall shims for å justere nivået på karmen plate. En ujevn sill plate vil gjøre veggen ujevn og vil føre til problemer når det gjelder tid til å installere taket ditt. Når du er fornøyd, stramme låsemuttere på ankerboltene og du er klar til å begynne å stå stud rammer av veggen din.

Tips og advarsler


  • Legg din terskel plate på slagg blokk ved siden av dine ankerbolter og merk bord hvor du trenger å bore hull gjennom platen. Gjør dette for hele stiftelsen. Deretter bore ut karmen plate og deretter installere plate til stiftelsen. Gjør dette i organiserte trinn med hvert trinn forbereder karmen plate for hele fundamentet (i stedet for bare et avsnitt) vil spare deg for tid være å gjøre deg mer effektiv i å forberede karmen og feste den.
  • Aldri legge ved en terskel plate til en hul slagg blokkere veggen; vekten av den øvre bygning som skal bæres på karmen platen sprekker i veggen hvis den ikke er fylt, og den skal forsterkes.