Hovudside

Slik installerer en Lighting Elektrisk Box

by Walther

Slik installerer en Lighting Elektrisk Box

Når du installerer et lysarmatur på taket ditt, kan du ikke bare skru av ligaen til en stud i taket og stappe ledningene inn i mellomrommet mellom taket og gulvet. Dette kalles en "open air" connection, og det vil ikke passere de fleste hjem inspeksjoner. Du må installere en elektrisk boks i taket og plassere ledningene inne av det, samt montere ligaen på den. Dette vil sikre at du oppfyller byggeforskrifter.

Bruksanvisning


•  Finn stud eller gulvbjelkene i taket med en elektrisk stud finder. Når du finner den stud, merk den med en blyant i stedet der du ønsker å montere elektriske boksen for lampen.

•  Plasser den elektriske boksen på med den ene siden stanget opp mot merket du plassert på veggen for din stud taket. Montere boksen til siden av stud. Spore rundt boksen med en blyant og plasser boksen ut til siden.

•  Skjær ut et hull i taket. Bruk en stikksag for å skjære gjennom gips og følg blyantskrift du plassert på taket som en guide.

•  Kjør ledningen fra elektrisk bryter i rommet til hullet som du kutter i taket. Det er ingen enkel måte å gjøre dette. I de fleste tilfeller må du fiske ledningene opp gjennom vegger. Dette skjer vanligvis ved hjelp av minst en annen person til å hjelpe å mate ledningene. Bruk en trådmater for å hjelpe til med dette.

•  Trekk ledningene skjønt tilgang hullet i den elektriske boksen og plasser boksen mot stud. Plasser den nederste kanten av boksen i flukt med gips taket.

•  Drive to spiker gjennom spikerhull på siden av boksen for å feste den til stud. Du kan også bruke skruer og en skrutrekker, hvis ønskelig.