Hovudside

Nye bruksområder for gamle lysarmaturer

by Walther

Ombygging eller omstrukturere innredningen ordningen av ditt hjem krever ofte at du bytter og kast gamle lysarmaturer. I stedet for å forkaste dem og kaste dem, kan du gjenoppfinne sin nytte i en miljøvennlig måte. Kommer opp med nye bruksområder for gamle lysarmaturer gir deg muligheten til å gjeninnføre dem inn i din nydesignede miljø med letthet.

Kunstneriske bruksområder


Gamle lysarmaturer kan bli ryddet opp og malt med intrikate mønstre eller dristige farge-blokker. Disse dekorerte inventar bli helt nye kreasjoner når du ordne dem som kunstneriske knutepunkter i ulike deler av din livsmiljøet. For eksempel kan en malt tallerkenformet armatur av enhver form slås med den åpnede siden vendt oppover og arkivert med potpourri, som fungerer som en tabell utsmykningen med funksjonalitet. Plassere malte kloden lysarmaturer langs høye hyller dekorerer områder av ditt hjem nær taket i alle rom du velger.

Stearinlys og aromaterapi


Små, kuppelformede lysarmaturer kan bli renset ut, dekorert og fylt med diverse stearinlys voks og eteriske oljer for å skape dekorative, glass-frynser stearinlys. En håndverket eller hobby forsyning butikken bærer en rekke voks. Du kan også plukke opp gel-voks for å skape det som kalles "stinkende gelé." Legge duftende oljer til gelen i kuppelen eller cup-formet lysarmaturer skaper duftende gels å plassere rundt hjemmet eller å gi som gaver. I tillegg kan disse mottagerlignende inventar fylles med diffusor olje og bambus siv å tjene som pryd diffuser krukker.

Planter og hage


I stedet for å kjøpe blomsterpotter eller utendørs planter containere, kan du bruke forskjellige lysarmaturer å tjene dette formålet. Ikke bare er denne kostnaden vennlig, men det er miljøvennlig også. En lav-profil tallerkenlignende lampen kan brukes som en planter for bølgende planter som søt alyssum eller impatiens. Bare sett den på en kasse eller bord på terrassen eller annen hage sittegruppe. Små globe-lignende lysarmaturer kan fylles med plantejord og brukt som blomsterpotter i vinduskarmene. Du kan også fylle hensiktsmessig formet lysarmaturer med vann, klinkekuler og avskårne blomster å bruke som øko-chic tabellen centerpieces.

Organisasjon


Holde orden på småpenger, nøkler og andre diverse småting er gjort enklere når du har forskjellige steder å sette dem til å holde deg organisert. Små lysarmaturer kan brukes som krukker, så-til-tale, for å huse disse små elementer. Du kan holde muttere, bolter, spiker og skruer i diverse lysarmaturer å holde i garasjen eller arbeid skur, eller du kan holde en nær sengen til huset nøkler og småpenger, som holder deg organisert med de små elementene som ender opp feilplassert ofte.