Hovudside

Elektrisk gjerde Problemer i vinter

by Walther

Elektrisk gjerde Problemer i vinter

Elektriske gjerdeproblemer i vinter kan tillate lager å rømme og rovdyr til å invadere en tidligere sikker beite område. Lære fakta om elektriske gjerdeproblemer i vinter før dette vanlig sesong gjerde problemet fører til et knusende tap av husdyr.

Identifikasjon


En elektrisk gjerde som utvikler en gradvis svekkelse kostnad eller slutter å lade helt i løpet av vinteren kan oppstå fra tørr, frossen jord. Frossen jord har mindre fuktighet, noe som gjør det vanskeligere for den elektriske ladningen for å komme til jording stenger på din elektrisk gjerde ved å reise gjennom bakken.

Betraktninger


Dreven snøfall bidrar ofte til vinteren elektriske gjerdeproblemer. Når en stor mengde snø kommer i kontakt med ladede elektriske ledninger, det fører strøm til å lekke ut, noe som resulterer i en svakere støt.

Forebygging / løsning


Installere en bakke-ledning retursystem på elektrisk gjerde bidrar til å fjerne gjerdet problemer som oppstår fra tørre eller frosne grunnlag i løpet av vinteren, sier British Columbia Ministry of Agriculture, Food and Fisheries. Hvis snøfall og driver holde forårsaker jordingsproblemer, kan du installere en cut-off bryter som kobler de nederste en eller to ledninger på elektrisk gjerde, anbefaler Dean Oswald, en dyre systemer pedagog, og Stanley Solomon, en engineering teknologi pedagog, på University of Illinois Cooperative Extension. Flipping denne bryteren i vintermånedene gjør de beste ledninger for å fortsette å bære elektrisitet uten å bli påvirket av de snødekte bunn ledninger.