Hovudside

Installere en Resirkulert Fortau Innkjørsel

by Walther

Installere en Resirkulert Fortau Innkjørsel

Å gjøre en innkjørsel med resirkulert fortau er en praktisk og rimelig måte å gjenbruke sterke men ødelagte murstein, asfalt og betong. Materialene blir knust til små, uregelmessige former som berg grus og de tjener samme funksjon. Gjør-det-selv kan bruke resirkulert fortau som base for en grus innkjørsel og senere legge liten stein grus på toppen for et mer naturlig utseende.

Bruksanvisning


•  Mål bredden av området med målebånd. Lå lange tau på bakken der sidene av oppkjørselen vil gå, avstand dem minst 10 meter fra hverandre for en bil eller 16 meter bred for to.

•  Grav ut gress og matjord fra stedet med en spade eller leid gravemaskin. Dybden på området må være ensartet og minst 8 inches. Scoop jorda i en haug på en presenning til gjenbruk i lavtliggende områder. Pitch undergrunnen mot fortauskanten ved å grave ned en annen tommers dypere med hver 8 meter av lengden på en glatt skråning.

•  Tamp bunnen av oppkjørselen med et redskap eller komprimator.

•  Scoop to 4-tommers lag av resirkulert fortau over skitt og tamp hvert ned før du legger den neste. Kantene på bakken fortau vil kile sammen under press. Stoppe stampe når bitene dona € ™ t skift under maskinen. Oljene innsiden av knust asfalt binde bitene sammen slik at en base av resirkulert fortau doesnâ € ™ t trenger å være så tykk som en vanlig grus basen.

•  Legg en blanding av stein støv og små 3/8-tommers grus over komprimert basen. Grus mix bør legges i sentrum ned lengden av oppkjørselen. Rake en liten mengde av grus til kantene for å gjøre en liten krone på overflaten, slik at vannet vil naturligvis løpe mot sidene.

•  Kjør over oppkjørselen komprimere den lille grus og steinstøv.

Tips og advarsler


  • Installere kanter mot sidene av oppkjørselen til å holde inngrep ut og holde de løse steinene i.