Hovudside

Hvordan erstatte Rotten Sill Plate & Studs

by Walther

Hvordan erstatte Rotten Sill Plate & Studs

En av de vanligste oppussingsprosjekter erstatter vann-skadet veggseksjoner. En av de mest vannskadede veggseksjoner er karmen plate og stendere rundt et vindu. Enkelt sagt, et vindu er et hull i en solid vegg, og hvis forseglingen er brutt ned, vil vannet ta en stor toll på alle tre det er lov til å ta kontakt. Selv om litt komplisert, er det lett å fikse som ikke bør presentere noen reelle problemer.

Bruksanvisning


•  Fjern eventuelt vegg rundt vinduet for å avsløre rammen og studs og fjerne vinduet selv. Finne omfanget av råttent treverk. Mark minst en tomme over råtne delen. Sett kontakten på utsiden av vinduet stud med en 2-av-4 (eller støttestang hvis det er tilgjengelig) på toppen og hev jack til et punkt der det tar vekten av den råtne stud.

•  Klipp langs den tidligere gjort mark. Gjøre kutt som nivå som mulig. Fjern de råtne deler og kast. Måle, klippe og installere 2-av-4s i gapet ved hjelp av en metallplate-kontakt for å få kontakt med de avsagde stykkene. Spikre en annen 2-av-4 til utsiden av gapet, knytter den til overskriften, bunnteksten og de avsagde stykkene. Gjenta dette for alle råtne stykker.

•  Fest en-by-6 til den nylig installerte 2-av-4s å danne ny terskel plate. Installere vinduet i åpningen, og sikre at det er en god tetning rundt rammen for å holde fra å måtte erstatte studs og plate igjen. Fjern jekken nøye og erstatte din vegg.

Tips og advarsler


  • Bruk bygging lim for å feste den nylig festet pigger til yttervegg. Dette er valgfritt, men vil gi en god tetning og bidra til å forhindre ytterligere skade vann.
  • Bruke et lag med silikon caulk rundt vinduet for å holde vannet ute.
  • Bruk alltid riktig verneutstyr når du arbeider med tre og verktøy for å forhindre potensielt alvorlig skade.
  • Vær sikker på at jack har en betydelig vektbelastning, eller du kan føre til en kollaps. En standard automotive (flaske) jack bør være tilstrekkelig.