Hovudside

Planter for Patio Pots

by Walther

Planter for Patio Pots

Voksende planter i potter på terrassen legger noen teft til en urban hjem og / eller tillater deg å vokse forskjellige typer av spiselige ting som kan trives og bli som finnes i et lite miljø. Denne metoden for voksende planter er et effektivt hage utløp for folk som ikke har tid til å dyrke en hel hage. Det tar konsistens, men bare små mengder av konsistens hver dag. Det finnes hundrevis av plante alternativer for patio potter, men noen skiller seg ut blant gruppen.

Urter


Strømpe din urt kabinettet kan bli dyrt hvis det gjøres på matbutikken, men voksende dine egne urter i potter på terrassen din koster deg om en dollar per måned, og produktet er frisk og velduftende, ifølge gardenclub.net. Disse urtene inkluderer, men er ikke begrenset til, koriander, persille, gressløk, rosmarin, oregano, timian og estragon. Mange av disse urter har temperaturkrav, så sørg for å holde det i tankene. Hvis din urter trenger et varmere klima, flytte dem til en innvendig gårdsplass eller vinduspost når det blir kaldt.

Blomster


Voksende din favoritt blomster i potter er en positiv, sunn måte å dekorere en gårdsplass og sette noen konsistens i livet ditt. Når det kalde været kommer, kan du flytte dine potte blomster og holde dem fra tidlig å dø. Blomster for potter inkludere de velkjente blomster som gardenias, lidenskap blomster, jasmin, roser, tulipaner, liljer, Gladiolus, løvemunn, orkideer og gerbera tusenfryd, for å nevne noen. Videre kan de fleste blomster som vokser i skitt dyrkes i en pott, men noen av de større blomster må vannes mer enn andre på grunn av den begrensede mengden av jord for å trekke næringsstoffer og vann. Når du kjøper dine blomsterfrø av valg, spørre om kravene dine blomster (temperatur, vanning tidsplan, sollys) slik at du kan holde liv i dem riktig.

Grønt


Ifølge en rapport fra University of Minnesota Extension, har studier av NASA fant at mange potte grønne planter er bra for luften i et hjem eller uteplass, frigjøre oksygen inn og rense luften hvis tatt vare på riktig måte. Grønne planter - for eksempel søt blad planter, ficus, Aglaonema og sitron blad, for å nevne noen - legg en vennlig, sunn aura til terrassen din. I tillegg er grønn en jord tone og fungerer godt med mange forskjellige farger, legge til et dekorativt element til sitt hjem. Grønne er en av de mest populære typer terrasseanlegg over hele landet.