Hovudside

Hvorfor er vann lekker inn vinduskarmen min?

by Walther

Hvorfor er vann lekker inn vinduskarmen min?

Vann på en vinduskarm krever umiddelbar oppmerksomhet, og du må spore opp kilden til lekkasjen. Vann kan komme inn fra rundt vinduet gjennom vinduskarmen eller rundt kantene av glasset. Hvis du bare se vann i vinduskarmen når det er mye kondens på vinduet, kanskje du har en luftfuktighet problem. Eliminere vannet bidrar til å hindre fremtidige problemer med mugg og råte i ødelagte vegger.

Redusere Kondens


Dreven kondens på vindusglass er enten på grunn av høy luftfuktighet i huset eller svikt i forseglingen på dobbelt glass forseglet windows. Hvis huset er en "lufttett" modell som reduserer oppvarming og air condition kostnader ved å tette huset, kan fuktighet bygge opp og forårsake høye nivåer av kondens på alle vinduene. Installere en avfukter for å redusere fuktighet eller en luftleren for å øke ventilasjon. Hvis huset ditt ikke er forseglet eller hvis bare ett eller to vinduer er berørt, er en tetningsfeil la kald luft inn i rommet mellom glassrutene og forårsaker kondens på innsiden av vinduet. I så fall erstatte de forseglede doble ruter.

Kontrollere Der Windows møter veggen


Bevegelse av vinduskarmen eller blinkende mot å bygge vegger åpne opp en sprekk ofte føre vindus lekkasjer. Undersøke blink og tetningslister rundt utsiden av vinduet for sprekker eller hull. Spray slike sprekker eller hull med en slange og sjekk for å se om det er vann i vinduskarmen for å identifisere hvis sprekken er lekkasjekilden. Skifte blinkende eller fjerne gamle drivning med et verktøy kniv og bruke fersk utvendig-grade sealer vanligvis løser problemet.

Lekkasjer i vinduskarmen


Windows har flere lag av tre, vinyl eller metall, og selene som hindrer vann i å trenge gjennom sprekker kan mislykkes. Du ofte ikke kan se problemet inne i vinduskarmen, men du kan se vannet som trenger inn gjennom rammen hvis du sprayer rammen med vann fra en slange. Noen ganger må du ta av de innvendige listverk og vindus å se nøyaktig hvor vannet kommer gjennom rammen. Dersom rammen er lekker, ta kontakt med produsenten eller vinduet installatør. Du kan være i stand til å forsegle lekkasjen med en spesialisert produkt, eller du kan ha til å erstatte vinduet.

Kontroll av Glass


Vindusglass er forseglet til vinduskarmen med et silikon fugemasse eller glass kitt. I begge tilfeller kan du visuelt inspisere tilstanden til segl å finne eventuelle sprekker, hull, smuldrer kitt eller mangler fugemasse. Rense ut det skadede området med et verktøy kniv eller en malingsskrape. Mykere materiale med en varmepistol kan bidra til å fjerne gammel kitt. For vinduer med silikon sealer, påfør ny lakk. For vinduer med glass kitt, gjelder den nye kitt med en sparkel, noe som gjør at kitt matcher form og vinkel på den opprinnelige kitt.