Hovudside

Slik installerer en Wood Fence Across en Betong Patio

by Walther

Slik installerer en Wood Fence Across en Betong Patio

Du har besluttet å bygge et nytt gjerde og vet du akkurat hvor den skal gå. Det eneste problemet er at det er en strekning av betong du må krysse. Installere gjerdestolper på betong er ikke så vanskelig som det først ser ut. Du trenger en galvanisert gjerde brakett og fire Tapcon stil betongskruer for hvert innlegg som vil bli installert på toppen av betong.

Bruksanvisning


Installere Fence


•  Bruk en murer linje og tre stakes å legge ut den linjen i gjerdet. Kjør en eierandel i på hvert hjørne og strekke linjen stram mellom dem. Mål fra første staven for å finne ut hvor du vil plassere dine innlegg. De blir typisk satt ved hver ende av et gjerde panel, med to paneler møter hverandre i midten av hver stolpe.

•  Merk av frimurer linje i posisjonen til hvert innlegg med et stykke tape. Markere selve innlegget posisjon ved hjelp av et lodd eller bolt bundet til en streng. Dingle din lodd eller bolt fra tapen preg på mason linje til et punkt like over bakken. Bruk kritt linjer kritt for å markere bakken eller betong på hvert sted.

•  Dig stolpehull i skitt en firedel så dypt som ønsket post høyde. Still dine egne innlegg i hullene og fyll med betong til 2 inches under bakkenivå. Bruk nivå for å sikre at innlegget er rett, og tillate betongen å tørke før fylling av resten av hullet med skitt.

•  På innlegget steder på betong, bruker et innlegg braketten som en mal for å markere hullene for betongskruer. Kontroller at braketten sitter firkantet til gjerdet og adskilt nøyaktig fra de siste post-vanligvis 8 meter fra sentrum av ett innlegg til midten av neste.

•  Bruk en 3/16-tommers mur litt å bore pilothull i hver posisjon som er merket for hver brakett-de fleste har fire, og bruke dem alle. Bore hvert hull 2-3 / 4 inches dyp. Blåse støvet fra hullene. Plasser braketten slik at hullene linje opp og bruke en nr 1 Phillips bit i drill å kjøre 1/4 cm i diameter, 2-1 / 2-tommers betongskruer i hvert hull. Gjenta for hver brakett nødvendig.

•  Skjær dine innlegg til lengde. Innlegg på skitt kan kuttes etter betong tørker. Mål ønsket høyde og merke alle fire sider med en firkant. Skjær innleggene med en sirkelsag. Innlegg på betong er best kuttes før du installerer. Satt ett innlegg i hver brakett på betong. Fest dem ved hjelp av to-tommers behandlet dekk skruer. Kjøre en skrue i hver ledige hull for best resultat.

•  Still dine gjerdet paneler på plass og feste dem til innlegg ved hjelp av 3-tommers behandlet dekk skruer. Bruk minst to skruer for hver ende av hver horisontal skinne. Bruk en skrap gjerde picket eller annen tre-kvart tomme materiale som en spacer under panelene over betongen for å unngå fuktskader.