Hovudside

Hvordan Lay Green Roof Blocks

by Walther

Grønn taktekking har blitt et populært alternativ for praktiske og ideologiske årsaker. En grønn taket er rett og slett en flat eller skråtak som er dekket med noen form for levende vegetasjon. En grønn taket bidrar til å holde varme og kjøling koster ned og isolerer mot lyd samt reduserer overvann drenering og bidrar til å forbedre økosystemet. Green Roof Blocks er et grønt tak alternativ som er spesielt designet for å være enkel å installere, langvarig og lite vedlikehold.

Bruksanvisning


•  Mål taket ditt. Din trenger å vite hvor mange kvadratmeter du trenger for å dekke. For kvadratiske eller rektangulære snitt, multiplisere ganger lengde bredden. For et trekantet tverrsnitt, flere høyde ganger base og deretter dele på to for kvadratmeter. Legg alle delene sammen for å komme frem til et samlet areal. Du kan også bruke priskalkulatoren alternativet på grønne tak Blocks hjemmeside.

•  Velg Green Roof Blocks. Blokker kommer i to-fot med 2-fot firkanter. Det finnes en rekke vegetasjons alternativer å velge. Rådføre seg med produsenten før du legger inn for å kunne fastslå hvilke planter vil vokse best i ditt område. Legg inn bestillingen på forhånd som blokkene kan være plantet og dyrket i barnehagen.

•  Lei en liten gaffeltruck, skid loader eller annet utstyr som kan løfte pallene opp på taket. Selv om de enkelte rutene kan legges ett om gangen, de er store og tunge og er ikke ment å bli båret opp en stige. Riktig utstyr til å løfte pallene kan vanligvis leies fra en lokal jernvarehandel eller leie av utstyr butikken. Du ønsker kanskje å laste alle pallene på en gang siden du har leid utstyr, og vil trolig være å betale per time.

•  Ordne pallene når de har blitt lastet opp på taket. Ingen andre preparat er nødvendig. Ingen underlaget er nødvendig. Grønne tak Blocks kommer klar til å monteres direkte på taket. Blokkene bør plasseres direkte tilkobling slik at vegetasjonen lapper som det vokser.