Hovudside

Hvordan Grow Roses i Tucson, AZ

by Walther

Hvordan Grow Roses i Tucson, AZ

Roser, men ikke innfødt til sørvest ørkenen regionen i Tucson, Arizona., Vil fortsatt trives hvis gitt forsvarlig omsorg og oppmerksomhet. Tucson har mye sol for sol-elskende rose, og sitt tørre klima hindrer problemer forårsaket av overdreven fuktighet, som for eksempel rust eller mugg. Den spesifikke været i Tucson gir rosen to blomstrende ganger i løpet av året: i april og november. Selv ørkenen varmen ikke stresse roser, de går i dvale når temperaturen når 90 grader F.

Bruksanvisning


•  Velg et nettsted hvor rosene vil få minst seks timer med sol per dag. Plasser rose seng på en østlig eksponering, hvor buskene får morgensol og unngå den varme Arizona søndag ettermiddag. Unngå steder med mye reflektert varme og blending.

•  Grav opp rose seng området til en dybde på 18 inches. Sett en 4- til 6-tommers lag av kompost på toppen av den løsnede jord. Legg nitrogen og fosfor gjødsel til jord og kompost. Følg anvisningen på pakken for å finne riktig mengde gjødsel å spre seg. Snu jord, gjødsel og kompost med en spade før godt blandet. Rake blandingen inntil den er glatt.

•  grave et hull i sjiktet 18 til 30 inches bred og dyp. Plasser rosebusk i hullet og dekke hullet opp med jord. Sørg for at knoppen union, en kul på stammen der rotstokken og variasjon ble podet, er to inches over jorda. Spre et lag mulch rundt busken. Unngå å sette noen mulch løpet av noen få inches av stammen.

•  Spray rosene regelmessig med vann for å hjelpe kontroll insekter som bladlus. Spray tidlig på morgenen. Sørg for at du våt undersiden av bladene.

•  Vann rose seng til en dybde på minst 2 meter i vekstsesongen. Bruk en jord probe for å sikre en korrekt dybdenivå. Vann tre til fire ganger per uke i midtsommer, to til tre ganger per uke i vår og høst og en gang per uke i vinter.

•  Identifisere nyttige insekter som marihøner og lacewings som kan hjelpe hjelpe deg å kontrollere skadelige insekter uten bruk av plantevernmidler.

Tips og advarsler


  • Klipp av eventuelle døde blomster, men unngår å klippe i blader. Bladene beskytte planten fra for mye sol.
  • Se for kantene av bladene for å bli brun. Dette er salt brenne, forårsaket av for mye salt i jorda. Vann til riktig dybde på 2 meter, slik at eventuelle salt er båret bort fra røttene.