Hovudside

Hvordan bygge med tre ytterkledning

by Walther

Tre ytterkledning har blitt brukt i tusenvis av år. Den har en solid, godt bygget utseende og gir god isolasjon. Det kan være malt eller beiset å gi positiv fortauskant appell. Med riktig drivning og beskyttelse mot elementene tre varer i århundrer.

Bruksanvisning


Hvordan bygge med tre ytterkledning


•  Dekk utsiden av huset med tre underlag. Ark med kryssfiner eller Oriented Strand Board (OSB) kan brukes. Dekk til underlaget med vanntett bygningen papir. Ark av stivt skum vindsperre kan også legges til isolasjon.

•  Påfør malingen primer eller beis til tre ytterkledning på alle flater og la tørke tid.

•  Finn laveste siden av huset. Bruk et målebånd for å markere og kritt et nivå linje der toppen av den første bunnen stykke ytterkledning vil bli plassert. Tillate ytterkledning som skal installeres under noen steder der underlaget kanter eksisterer, og dekke eventuelle sprekker der bygge vegger møte stiftelsen. Tegn kritt linje hele veien rundt huset ved å starte det på samme sted på hver vegg og holde den nivå. Etter at du kritt linjen, sjekker det med et nivå for å sørge for at det er virkelig nivå. Hvis noen vegger er på ulike høyder, sørg for å matche den nederste kanten av hver bit av ytterkledning på innvendige og utvendige hjørner av huset.

•  Bestem motivet som skal benyttes for de innvendige og utvendige hjørner av huset. Ulike typer av ytterkledning egner seg til ulike tilnærminger. Avhengig av ønsket utseende og mengde vedlikehold ønskelig, kan du plassere stående bord på hvert hjørne. Hvis vertikale platene er plassert først, justerer ytterkledning opp mot disse hjørne boards. Vertikalbordene kan plasseres på toppen av ytterkledning i hjørnene hvis ønskelig. Hvis ingen vertikale Platene brukes i hjørnene, er ytterkledning forlenges forbi hjørnene for å justere inn i hverandre, og hver brikke må ha 45-graders vinkler kuttet på endene med en gjæringssag.

•  Bruk de riktige negler og spikring prosedyre for din bestemt type ytterkledning. For mange negler og negler plassert på feil sted kan føre til splitting og fordreining av ytterkledning.

•  Kontroller hver del av ytterkledning som det er spikret å opprettholde riktig avstand overlapping til foregående stykke, og sjekke at den holder seg helt i vater. Ulike prosedyrer installasjons gjelder skrå ytterkledning, not og fjær ytterkledning, lap ytterkledning eller bord og list ytterkledning.

•  plasser stiger og eller stillas som nødvendig for å fortsette å arbeide opp bygningen.

Tips og advarsler


  • Inspisere hvert stykke ytterkledning før du installerer for retthet og mangler slike som knute hull. Brikker som er skjeve eller skadet bør fjernes eller bare delvis brukt.Den prosjektet går bedre hvis tre personer jobber sammen. Et mannskap med to personer for å spikre på Fasader og én person til å kutte stykker og overlevere dem opp til de andre er praktisk.
  • Ta alltid sikkerhetsregler og slitasje riktig sikkerhetsutstyr når du bruker maskiner eller bruke hånden tools.Use ekstra forsiktig når du arbeider fra stiger eller stillaser.