Hovudside

Hvordan Resurface Betong Avskalling

by Walther

Hvordan Resurface Betong Avskalling

Betong er en holdbar og tøff materiale som brukes for bygging og rydder. Fordi betongen må blandes på stedet, noen ganger blandingen ikke er godt blandet, og betongoverflaten blir skadet over tid. For eksempel, avskalling, også kjent som flassing eller avskalling, oppstår når for mye vann anvendes i betongblandingen. Hvis du merker at overflaten av betongstein er i ferd med å smuldre og chip unna, er den beste løsningen for å legge en ny overflate over betongen. Denne prosessen kalles restaurasjon betongen.

Bruksanvisning


•  Klargjør gammel betong for resurfacing. Fjerne løse betongdeler og partikler, så vel som smuss og støv på betongoverflaten. Tørk overflaten med en hard kost børste etter all løst materiale er fjernet.

•  Inspiser betongen for å se om avskallingen er bare i ett bestemt område, eller hvis det er spredt på flere områder. Ofte er den eneste avskalling i ett område.

•  Skjær bort smuldret og ødelagt en del av betongen. Bruk en sirkelsag med en spesiell mur blad å gjøre kutt.

•  Chip og bryte bort snitt en del av betong, ved hjelp av en meisel og hammer. Tapp meisel med hammeren og sørg for å bryte hele berørte området i biter. Fjern alle bitene og rusk i spalled området.

•  Gjør betongblanding i henhold til produsentens instruksjoner. Pass på at alle ingrediensene er nøye målt og at prosessen med å blande betongen er korrekt og presis.

•  Hell betongen inn i det skadede området. Sjekk for å se om nivået av betong oppdateringen ikke er høyere enn den eksisterende betong nivå i nærheten av det.

•  Jevn overflate av den nye betong med en 2-av-4-verktøyet til den er jevn. La betongen tørke og herde i henhold til produsentens instruksjoner.

•  Spray herding sammensatte til betongoverflaten. Herde sammensatte forsikrer at betongen vil kurere ordentlig gjennom vann oppbevaring. Sørg for å fukte området med en spray slange i løpet av de neste 48 timene. Unngå å berøre og bruke overflaten i løpet av de neste fire ukene til å la den konkrete kur helt.

Tips og advarsler


  • Bruke ekstrem forsiktighet når du arbeider med en sirkelsag for å skjære betong. Bruk vernebriller for å beskytte øynene mot støv og også slitasje slitesterke hansker for å beskytte hendene.