Hovudside

Pergola dekorere ideer

by Walther

Pergola dekorere ideer

Enten du har en pergola eller er ute etter å bygge en, gjør riktig bruk av pergola plass er viktig. En pergola er et tre, med åpen front, stråle-og-sperrene patio cover, forankret til terrassen eller dekk med tre støtte innlegg. Attraktiv og lett å bygge, er pergola mye brukt uteplass-cover stil med flott dekorativt potensial.

Vinranker og trær


Fordi en pergola er åpen på toppen, gjør det for en mindre lyssky alternativ til standard tre hengende patio dekker. Voksende vinstokker og klatreplanter på pergola kan legge skygge og interesse for pergola, men de tar tid til å modnes. Woody vinranker og blomstring blåregn er populære valg for pergola voksende planter.

Tradisjonell Patio Design


Pergola gjør gi litt skygge til terrasser og dekk, spesielt når dekket i skygge-gi mesh netting. Dekorer åpen topp pergola-overbygd terrasse med tradisjonelle hagemøbler for å lage en komfortabel, brukgårdsplass hele familien kan nyte i mange år. Stoler, bord og veranda svinger er alle ideelle hagemøbler for å dekorere pergola, men husk at åpen-top pergolaer gir ingen beskyttelse mot elementene, så bare værbestandig patio møbler bør ligge ute under pergola året rundt.

Outdoor Kitchen eller Bar


Pergola er den perfekte setting for utendørs kjøkken eller bakgård bar. Tillater plass til å føle åpen mens blir dekket med et stilig, godt ventilert pergola er ideell for å skape en brukbar utendørs kjøkken plass. Pergola-dekket utendørs bar mellomrom er et stilig tillegg til bakgård rom som brukes for å underholde. Dekk pergola i palmeblader for en lunefull, midlertidig Tiki-stil når du oppretter en bakgård bar - men aldri forlate palmeblader for lengre varigheter som de kan presentere en brannfare hvis igjen å tørke.

Sjarm


Pergolaen har sine røtter i Europa og Asia, så de som ønsker å dekorere sin pergola kan finne inspirasjon i Old World stil. En europeisk pergola har rette bjelker, mens en asiatisk pergola sin bjelker er buet. Vurderer å bringe toskanske sjarm til pergola dekket dekk eller uteplass med terracotta containere. Små palmer i en stor, utsmykkede terracotta blomsterpotte kan bringe europeisk stil til bakgården mellomrom. For en asiatisk-inspirert pergola, bør du vurdere å male eller flekker strukturen en mørk farge. Henge orientalske papir lanterner fra pergola, men husk å ta dem ned når den ikke er i bruk siden pergola gir ingen beskyttelse mot elementene.