Hovudside

Juicer Pulp Ideer

by Walther

Juicer Pulp Ideer

Hjemmelaget juice er deilig og næringsrik, og så er biprodukt, masse. Den ekstra plantematerialet ikke trenger å være bortkastet; Det finnes en rekke måter å sette massen til god bruk. Massen inneholder også noen av næringsstoffer og fiber fra råvarer, så det er både nyttig og sunt.

Baking


Legge masse til baking er en enkel måte å legge til næringsrik verdi til kaker, muffins, brød og hjemmelagde nudler. Prøv veggie masse for pasta og velsmakende brød og fruktkjøtt for søtere godbiter. Lag en snackbar ved å bake juicing masse blandet med frø, nøtter, tørket frukt og havregryn myknet i vann i en moderat ovnen til den er tørr. Gjemmer seg masse i tomatsaus gir en dybde på smaken til pastaretter og lasagne. Blande det inn i hamburgere, veggie burgere eller kjøttpudding skjuler grønnsaker fra kresen eaters.

Dehydrerende


Hvis din juicing masse har noe fuktighet fortsatt i det, kan du spre den på en dehydrator brett og gjøre den om til frukt skinn. Hvis du ikke eier en dehydrator, ikke noe problem. Spre det på vokset papir, og stek den på en cookie ark ved 200 grader C til den er tørr og læraktig. Hvis massen er tørr eller mindre enn velsmakende, er du bedre å blande det med bakken linfrø og krydder og dehydrerende det for en sunn snack cracker.

Smoothies


Legge noen fruktkjøtt til en deilig smoothie legger ernæring, stoff og tekstur. Snedig forkledning grønnsak masse i en søt frukt smoothie å få fem porsjoner om dagen i en enkel og velsmakende måte.

Dyr


Hvis du har mer masse enn du og din familie ønsker å spise, kan du mate den til de ikke-menneskelige medlemmer av husstanden. Worms, høner, griser, geiter, hester og andre dyr har vært kjent for å spise og nyte juice cellulose; et dyr som vil spise frukt og grønnsaker kan spise produsere cellulose og holde den fra å gå til avfall.

Kompost


Hvis du fortsatt lider av en overdoser av papirmasse, kaster den i kompostbingen er praktisk og effektiv. Siden massen allerede er brutt ned, vil det brytes ned raskt, og gi fuktighet til tørr kompost materialet, skjæring kompost tid.