Hovudside

Hvordan erstatte en dørlås Assembly på en Home Front Door

by Walther

En dørlås forsamlingen legger en ekstra grad av sikkerhet over døren knott ved å ha en egen deadbolt penetrere dørstolpen. Det kan være lurt å bytte ut låsen montering hvis du nettopp har flyttet eller etter å ha mistet nøklene. Erstatte alle dine låsmontasjene samtidig med nye låser som er tastet likt å unngå å måtte bruke flere forskjellige nøkler. Skifte en lås montasje er en enkel reparasjon, og kan være ferdig i mindre enn en time.

Bruksanvisning


•  Åpne døren og ta ut de to skruene i døren låse låseplaten på kanten av døren ved å støtte dem ut med en stjerneskrutrekker i retning mot urviseren.

•  Fjern de to skruene (ligger på interiør lock ansikt plate) holder begge halvdeler av låsen forsamlingen til døren ved å støtte dem ut med en stjerneskrutrekker i retning mot urviseren. Trekk hver side av låseenheten fra døren, ved hjelp av en flat skrutrekker til å lirke dem av ved behov.

•  Lirk fallen ut av døren ved å sette inn kanten av en flat skrutrekker under låseplaten på kanten av døren. Skyv låsen forsamlingen ut og sett til side.

•  Sett inn den nye låseenheten inn i hullet igjen av den gamle låsen bolt. Trim innfelt åpning med en skarp meisel dersom den nye låsen plate er større enn den gamle låseplaten. Fest låsen til døren med de to skruene som følger ved å slå dem i klokkens retning med en stjerneskrutrekker.

•  Hold begge sider av den nye låseenheten til hullene i dørens sideflate. Oppstillingen akselen fra sylinderlåsen i det gjengede hullet i låsesammenstillingen. Sørg for at låsen ansikt plate med skruehullene er vendt mot innsiden. Fest låsen forsamlingen til døren ved å skru på festeskruene med en stjerneskrutrekker i klokkens retning.

•  Fjern den gamle spissen plate fra døren jamb ved å skru ut de to skruene med en Phillips skrutrekker i en mot urviseren. Installere striker plate som fulgte med låsen kit med skruene som følger med en stjerneskrutrekker i klokkens retning.

•  Lukk døren og teste driften av låsen fra innsiden og utsiden ved hjelp av turn spaken og nøkkelen. Gjøre justeringer i slagplate om nødvendig ved å fjerne festeskruene. Reposisjonere slagplate og skru inn skruene.

Tips og advarsler


  • Sørg for å installere ny lås høyre side opp ved å finne pilmerkene på innsiden av låsemekanismen.