Hovudside

Hvordan få en Closet Skyvedør Back on Track

by Walther

Hvordan få en Closet Skyvedør Back on Track

Hvis du er heldig nok til å ha store garderobeskap, kan de være utstyrt med store dører. En av de mest praktiske skap døren stiler er skyve bifold dør. Disse dørene sørge for en økonomi plass, et bredt utvalg av design valg og et bredest mulig åpning. Imidlertid vil disse dørene tidvis hoppe av deres spor og må repareres. Heldigvis er det ikke så vanskelig å få dem tilbake på sporet.

Bruksanvisning


•  Finn en pivot socket i gulvet spor. Det vil være på den ende av døren som holder seg på plass under drift.

•  finne dreiepunktet på bunnen av selve døren. Dette passer inn i dreiekontakten. Det er en grunnleggende mannlig / kvinnelig tilkoblingspunkt. Sett døren inn i kontakten på sporet.

•  Skyv døren i en oppreist posisjon, stående på en krakk hvis det er nødvendig for å nå toppen av dørkarmen. Det vil være en annen pivot-kontakten i det øvre sporet.

•  Trykk den fjærbelastede dreiepunkt på døren og skyv det på plass under pivot-kontakten på sporet. Bruk en flat skrutrekker. Ta ut skrutrekkeren og slipp dreiepunktet i stikkontakten.

•  Snap den øvre og nedre skyve hjulet guider på plass på øvre og nedre spor. Bare trykk på hjulet til den klikker på plass.