Hovudside

Retninger for Bending Elektrisk Pipe

by Walther

I enkelte områder, som for eksempel industrielle innstillinger eller områder der elektriske ledninger er utsatt for vær og vind, er elektriske ledninger kjøre gjennom hule rør, også kalt kanal. Disse rørene kan fremstilles fra en rekke forskjellige myke metaller. De metallrør kan deretter bøyes inn i de nødvendige former ved hjelp av en elektrisk rør bender. Instruksjonene for bøying elektrisk rør er ganske grei, og de fleste Benders har markeringene på verktøy for å bidra til å gjøre bøying enklere.

Bruksanvisning


•  Mål vinkelen på svingen som du ønsker å gjøre i røret. Dette vil avhenge av den fysiske område hvor ledningen er drevet. En skarp rør bend vil spare plass, men kjører ledning gjennom rørledningen vil bli vanskeligere.

•  Mål opp kanalen, tar hensyn til svingen og mengden av rett kanal som du vil ha etter svingen. Dette vil avgjøre graden av svingen som du trenger i røret. Noen produsenter av lednings Benders publisere tabeller med sine Benders å gjøre denne målingen enklere.

•  Sett den enden av ledningen inn i kontakten på ledningen bender. Plasser røret og bender på gulvet, slik at fotstøtten på enden av den bøye vender oppover.

•  Trekk tilbake på vannledningen bender håndtaket til markør for den ønskede mengden graders bøy er parallell med gulvet.

•  Trekk ledningen ut av bender. Sjekk pass av ledningen i den ønskede plass. Om nødvendig, juster kanal bøy eller starte på nytt med en ny rør.

Tips og advarsler


  • Når du bøyer, holde trykket på din kanal håndtere jevn og fast.