Hovudside

Hvordan Fest downspouts å stukkatur

by Walther

For å få en bedre forståelse av hvordan å feste en downspout til stukkatur ytterkledning, bør det grunnleggende bak hva stukkatur ytterkledning er og hvordan det er brukt bli forstått. Stukk påføres vanligvis to forskjellige typer av overflater. Det kan enten benyttes til å dekke en murvegg som blokk eller den kan brukes til å dekke en vanlig bolt rammeveggen.
Stukk er laget av en blanding av sand, sement, kalk og lim. På en blokk eller murvegg, blir den ganske enkelt spres over hele flaten av veggen, og limet bidrar til å feste gips til overflaten. For en rammevegg, blir et underlag av svart takpapp eller isoporplater brukes med et lag av netting over belegget, og er naglet over tre pigger. Stukk blir så påført over dette underlag og får tørke.

Bruksanvisning


•  Bestem hva slags mur du har bak stukkatur innramming. Hvis det er en ramme vegg, finne stendere bak der du skal feste din downspout. Det vil gjøre en forskjell i den metoden du bruker til å feste downspout til stukkatur.

•  Plasser en downspout anker braketten på veggen der du ønsker å feste downspout til braketten. Bruk en blyant til å plassere to merker på stukk veggen der du skal feste braketten til veggen med spiker eller skruer.

•  Bor to 1/8-tommers hull i stukkatur veggen med en drill og 1/8-tommers slagbor hvor du vil feste braketten. Hvis du borer inn i en murvegg, bare tillate litt å gå ca 1/2-inch inn i veggen. Hvis du borer inn i en ramme vegg, la litt å gå hele veien gjennom stukkatur backing.

•  Plasser braketten på stukk veggen og fest den til veggen. Hvis det er en ramme vegg, bruker to-tommers anker bolter for å feste braketten til veggen ved å banke bolten gjennom pre-boret hull med en hammer og bruke en skrutrekker til å stramme boltene. Hvis du spikre inn i en murvegg, bruke et minimum av 1 1/4-tommers betong negler og bruke en hammer til å kjøre neglene inn i veggen for å feste braketten.
Merk: Trykk på bolter eller negler forsiktig med en hammer for å holde fra å banke stukkatur av veggen.

•  Sikre downspout til braketten ved boring metall skruer gjennom braketten inn i downspout på begge sider.

Tips og advarsler


  • For å holde stukkatur sprekker når du borer pilothull, plassere et stykke skrap kryssfiner med et forboret hull størrelsen på borekronen over stukk vegg området som du kommer til å bore og deretter bore gjennom hullet.