Hovudside

Hvordan Fest elektriske bokser til Metal Studs

by Walther

Hvordan Fest elektriske bokser til Metal Studs

Med dagens vekt på å bygge grønt for å redde miljøet, metall pigger er et klokt valg som en innramming. Metall pigger er laget av stål, et 100% resirkulerbart materiale. Ved hjelp av metall pigger som en innramming materiale i ditt hjem er utfordrende, spesielt hvis du bruker standard trelast innrammingsmaterialer. Dette inkluderer installasjon av elektriske systemet innsiden av metall innrammet veggen. De elektriske komponenter kan se like ut, men elektriske komponenter designet for tre installasjon vil ikke installere i en metall innrammet vegg.

Bruksanvisning


•  Mål opp på stud fra gulvet med målebåndet. Plasser et merke på innsiden av metall stud med permanent markør nederst høyden du trenger å installere elektriske boksen.

•  Juster bunnen av den elektriske boksen på din mark og hold den lille stykke gips mot forsiden av stud.

•  Flytt elektriske boksen til fremkanten av den elektriske boksen er selv med utsiden ansiktet til den lille stykke gips. Sørg for at den nederste kanten av den elektriske boksen er fortsatt på linje med ditt merke.

•  Fest den elektriske boksen til metall stud ved å plassere det ene beinet av de seks-tommers selvlåsende C-grep innsiden av elektriske boksen og det andre benet på siden av metall stud motsatt side av stud med den elektriske boksen . Klem håndtakene av C-hendelen for å låse den elektriske boksen på plass.

•  Sett No. 2 Phillips spiss inn skruen pistol og plasser en 3/4 tommer, nr 6 selvborende skrue i hvert hull stemplet i sidemontering klipp av den elektriske boksen.

•  Ta C-grep fra den elektriske boksen for å fullføre installasjonen av elektriske boksen til metall stud.