Hovudside

Slik fjerner Fish Lukt fra hendene

by Walther


Jeg elsker fisk. Jeg ville ikke tankene å spise fisk hver dag. Hva jeg gjør noe er det fiskelukt igjen på hendene mine etter å forberede fisk. Fiskelukt er ikke lett å bli kvitt. Vaske hendene med vanlig såpe og vann virker ikke å fjerne fiske lukt. Det er noen spesialitet produkt som selges spesielt for å fjerne fiskelukt. Disse produktene er dyre og ofte fungerer ikke noe bedre enn disse enkle gammeldagse tips for å fjerne fiskelukt. Neste gang du tilberede fisk holde disse i tankene.

Bruksanvisning


•  Vask hendene med et mildt oppvaskmiddel og sukker. Hell litt mildt oppvaskmiddel inn i håndflaten din og legge 1 til 2 spiseskjeer med vanlig sukker. Skrubbe hendene godt for 2 til 3 minutter og skyll. Dette vil fjerne fiske lukt og hjelpe å eksfoliere tørr hud på hendene samtidig.

•  Vask hendene i frisk sitronsaft. Skjær en sitron i to og klem saften inn i hver håndflaten og rundt fingeren din og resten av hånden din. La sitte i et minutt eller to og skyll med rent vann. Ikke bruk sitron hvis du har små kutt fordi det vil brenne.

•  Bruk rustfritt stål. Gni fronten og ryggen av hendene over en overflate i rustfritt stål vil fjerne fiskelukt. Bruk en stålvask, gryte eller panne.