Hovudside

Hvordan Grow Cilantro i et terrarium

by Walther

Hvordan Grow Cilantro i et terrarium

Koriander er en årlig urt med smak, spiselige frø, kjent som koriander, og stikkende, duftende blader som ofte brukes i salsa og andre krydret mat. Det er en urt som er godt egnet til terrarium forhold, som koriander har mye sol og fuktighet. Dette raskt voksende medlem av persille familien ofte vil selv sår hvis du lar den gå i frø i terrarium. Bladene er best og mest smakfulle når unge, før anlegget bolter, eller går i frø.

Bruksanvisning


•  Velg et terrarium container som er minst 10 inches høy for å tillate din koriander taproot plass å dykke og gi bladene oppover vekst plass. Velg høye krukker, dype fisk boller eller andre dramatiske eller uvanlige glassbeholdere.

•  Spre et lag med ert grus eller hagen småstein minst en tomme dypt i bunnen av terrarium. Dette fremmer drenering og gir en visuell måte for deg å overvåke koriander vannbehov.

•  Dekk småstein med minst 8 inches av potting jord. Cilantro lange taproot trenger plass til å vokse.

•  Plant koriander frø i fuktige planting hull ca ½ tommers dyp. Hvis transplanterer frøplanter, trykk potten bunnen til anlegget kommer gratis. Lag en planting hull i terrarium som er minst like bred og dyp som roten ballen. Transplant koriander uten å forstyrre røttene.

•  Vann dine frø eller transplantasjoner godt. Forlate jorda fuktig, men ikke sodden.

•  Plasser koriander terrarium i et solrikt vindu. Koriander har minst seks timer daglig sollys.