Hovudside

Fluer i Garage

by Walther

Fluer i Garage

Fluer prøver ofte å få inne i et hjem gjennom åpne dører eller vindus sprekker og de noen ganger flytte inn i garasjer. Fluer irritere folk med sine summende og flyr rundt. De har også en sterk negativ assosiasjon med skitt og sykdom på grunn av sin forkjærlighet for skitne steder. Garasje eiere kan ta noen tiltak for å forebygge og bli kvitt fluer i garasjen.

Lokke


Fluer er tiltrukket av råtnende organisk materiale som rotting mat, søppel, kloakk og husdyrgjødsel. Garasjer med søppeldunker i dem eller i nærheten av sine innganger tiltrekke seg flere fluer enn garasjer uten søppel i nærheten. I tillegg et kjæledyr søppel boksen eller mat droppet når du går inn eller ut av bilen vil tiltrekke fluer.

Problemer


Problemet med huset fluer, foruten dem å være irriterende, er at de kan bære mange sykdommer fra alle de grove ting de lander på hele dagen. De kan sende så mange som 65 sykdommer til mennesker. Noen sykdommer som flyr sende gjennom bakterier fra avføring eller andre råtnende ting de lander på inkluderer salmonella, diaré, dysenteri, tyfoidfeber, E. coli og kolera. En flue problem i garasjen ikke bare ser skjemmende; det utgjør en helserisiko.

Forebygging


Gjøre det så vanskelig som mulig for fluer å komme inn i garasjen ved å holde skjermer på vinduer, tetting av sprekker rundt vinduer og dører, og holder garasjeporten lukket så ofte som mulig. Også ta søppel utenfor og dekke søppeldunker i eller i nærheten av garasjen. Ikke la mat sitte rundt og endre noen pet søppel boksene så ofte som mulig. Eliminere kilder til mat eller avfalls lukt, som tiltrekker fluer. Colorado State University Extension foreslår også å fikse eventuelle lekkasjer i rør fordi noen fluer avle i rør siving områder.

Fjerning


University of California Davis anbefaler flypaper eller omvendt kjegle feller å redusere antall fluer i en begrenset innendørs område. Men invertert kjegle fly feller har en ubehagelig lukt, slik at huseiere kan velge å holde dem utenfor garasjen, men i nærheten av det. I de fleste tilfeller bør sanitær forbedringer i kombinasjon med fly feller eller fly-swatting bli kvitt fluer i garasjen. University of California Davis anbefaler kun et insektmiddel hvis sanitær innsats og vindu skjermer mislykkes. I denne situasjonen kan en nonresidual pyretrin aerosol arbeide for å bli kvitt flueproblemer. God gammeldags fly-swatting hjelper også for små mengder fluer.