Hovudside

Hvordan fikse Kohler Low Flow Kraner

by Walther

Kohler gjør en linje av lav-flow kraner til bruk i hjemmet eller boligbygg. Ideen er å spare vann ved å bruke mindre av det med en lavere strømningshastighet. Disse kranene er utstyrt og designet akkurat som sine vanlige kraner, så reparere dem krever de samme grunnleggende trinn. Du vil finne at noen av delene ser litt forskjellig fra de vanlige kraner. Prosessen tar omtrent en halv time.

Bruksanvisning


•  Steng av vanntilførselen ved å stenge ventilene på de innkommende vannrør.

•  Ta av lokket på toppen av kranen håndtaket, hvis det er én. Fjern skruen under denne cap med en umbrakonøkkel som passer skruehodet størrelse. Vanligvis er dette 1/8 tomme. Hvis det er ingen øvre grense, er skruen som ligger langs bunnen av kranen. Finne og fjerne det med unbrakonøkkelen. Plasseringen av skruen avhenger av modellen av Kohler kranen du eier.

•  Ta av håndtaket og fjern panseret hetten rett under det ved å løsne den med hendene, eller bruke en stor tang hvis panseret er for stram til å fjerne for hånd.

•  Løft patronen ut og sette inn en ny patron i stedet. Patronen må være på linje med sporene inne i kranen hodet. Når kassetten er skiftet ut, satt på panseret, stramme den og re-installere håndtaket.

•  Ta kranen sin strålesamleren ved å skru av korken på slutten av tuten. Vaske ut strålesamleren og erstatte den ved å skru den på igjen. Eller erstatte den delen med en ny strålesamleren. Mange Kohler reparasjonssett inkludere denne delen.