Hovudside

Vinyl Fence Post Repair

by Walther

Vinyl fekting er et rimeligere alternativ til både tre og kjedeleddet fekting. Vinyl fekting vil likevel gi en barriere for verftet, samt øke verdien på din bolig. Selv om vinyl fekting er holdbar mot elementene, innleggene er hul og kan lide skade lettere enn tre eller kjedeleddet materiale. Treffer en vinyl gjerdestolpe med en gressklipper eller en bortkommen baseball kan sprekke i overflaten, eller til og med bryte et hull gjennom den. Heldigvis er det en rask måte for de fleste reparasjonsarbeid vil du sannsynligvis nødt til å gjøre.

Bruksanvisning


Reparere en skjeve Vinyl Fence Post


•  Grav ut jorda rundt siden av gjerdet stilling som det er skjev. Hvis innlegget lener seg mot høyre, grave ut jorda rundt høyre side av gjerdestolpe.

•  Skyv gjerdestolpe oppreist når du har fjernet nok jord. Avstive gjerdestolpe på plass med en 2-tommers med 4-tommers bord, 24 til 36 inches i lengde. Sett brettet fast mellom stolpen og bakken før det forblir satt.

•  Fyll motsatt side av gjerdet innlegg med noen av jorda du fjernet. Hvis innlegget var skjev til høyre, vil det være et åpent hulrom på venstre side. Fyll i hulrommet vil jord og pakke det ned tett med baksiden av din spade.

•  Pakk hele området rundt innlegget base med den gjenværende jord. Fyll ut eventuelle gjenværende hull rundt basen og deretter pakke jorda ned.

•  Ta brettet brukes til å støtte opp stillingen.

Reparere et hull i Vinyl Fence Post


•  Rengjør området rundt hullet med en fuktig klut eller fille.

•  Sand området rundt hullet, ca 2 inches i diameter rundt hullet.

•  Plasser munnstykket av en boks med ekspanderende skum isolasjon inne i hullet. Sprute en rask serie av ekspanderende isolasjon skum inn i hullet. Spray nok skum inn i hullet slik at den akkurat begynner å keeper fra hullet. Tørk bort skum som drypper på innlegget nedenfor. Tillate skummet å tørke over natten.

•  Skjær bort overflødig tørket skum fra gjerdet med en baufil. Skummet vil være svært vanskelig etter at det er tørt; du vil ikke være i stand til å skrelle den bort. Bruk sagen til å kutte skum før det er selv med overflaten av gjerdestolpe.

•  Sand skummet inne i hullet slik at den er noe lavere enn overflaten av gjerdestolpe. Påfør litt plast sparkel leir på toppen av skummet inne i hullet. Nivå fyllforbindelsen med en sparkel, slik at det er selv med gjerdestolpe overflate. La den tørke i en time. Male den reparerte området med spraymaling for å matche resten av innlegget.