Hovudside

Hvordan du skal se etter hagearbeid tips for en Arbor Hage

by Walther

Hvordan du skal se etter hagearbeid tips for en Arbor Hage

En arbor hage, preget av en buegang eller espalier dekket med klatring vinstokker eller blomstrende busker, er en grasiøs og populært design i både profesjonelle og hjem innstillinger. Dette nivået av popularitet betyr flere ressurser er tilgjengelige for å gi mange designideer. Mens finne akkurat den rette stilen for en arbor hage kan virke utfordrende, kan lære tips fra ekspertene forenkle valg og levere en finish med blomstre.

Bruksanvisning


La Søk Begin


•  Gjør noen undersøkelser på lysthus. Plukk fra pålitelige kilder som FineGardening.com, eller hjemmesidene til Better Homes and Gardens magasinet og hgtv kabel TV-stasjon. Skriv inn enkle søkeord som "arbor hage" eller "espalier hage." Dette bør gi en mengde forslag og gode råd, som jord og sol krav til espalier-klatring blomster, de beste materialer for en Arbor struktur.

•  Søk etter bibliotekets eller bokhandel sin online katalog for å finne informative bøker om arbor og espalier hagearbeid. Hvis resultatene er treg til å dukke opp, general søket med fraser som "hage design" eller "hage temaer." Søket skal gi noen boktitler som kan lansere et besøk til biblioteket eller bokhandelen, eller, hvis tid er ikke et problem, en online kjøp. Bok forfattere gi en detaljert presentasjon av lysthus hage og varianter som kan opprettes.

•  Gå clubbing. En stor fordel å knytte armer med en lokal hage klubb er lidenskapen medlemmer bringe til deres hagearbeid. Enten de er amatører eller profesjonelle, klubbmedlemmer er der for å hjelpe, og kan tilby sine favoritt tips og erfaringer. Hage klubbens medlemmer kan også gi forbindelser med folk i bransjen, blant annet planteeksperter og materialleverandører, som alle er nødvendige i et vellykket arbor hage.

•  Seek hands-on hjelp. En tur til den lokale barnehagen eller hjemme forbedring sentrum kan vise seg fruktbart - i veien for ekspertråd fra proffene. Sørg for å snakke med ansatte som har litt erfaring i lysthus hagearbeid. En annen fordel med denne tilnærmingen er at verktøy og bøker er innen rekkevidde, og gir nesten alt en arbor gartner vil trenge for å få jobben gjort riktig første gang.

•  Få naboskap. Ta en tilfeldig tur eller ri gjennom nabolag for å se om noen eksempler på spindel hager er i nærheten. Hvis så, ikke gå glipp av sjansen til å kompliment huseiere og spør om de har noen nyttige tips for arbor design. Neighborhood samtaler kan tilby opp verdifulle tips for prosjektet.

Tips og advarsler


  • For å spare tid, be om et tak fra biblioteket eller butikken - på telefon eller på nettet - så bøkene vil være klar for henting.
  • Når du kobler til med en hage klubb, holde fokus på målet: å samle arbor-hagetips. Sørg for å takke hagen entusiast for noen råd som er delt.
  • Hvis nærmer arbor-hageeiere om sine erfaringer føles vanskelig for en eller annen grunn, er det greit å passere på samtalen. I stedet beundre langveis fra, tar mentale notater for å notere ned hjemme.