Hovudside

Slik installerer en elektrisk tak ligaen

by Walther

Installere en elektrisk tak ligaen er hjem-forbedring prosjektet gjennomsnittlig hus kan takle uten problem. Mens det er mange forskjellige typer tak inventar og monteringsmetoder, de alle kobler til hjemmet 110 volt kabling på samme måte. De fleste tak inventar har tre fargekodede ledninger som kobles til ledninger av samme farge i taket elektriske boksen - en svart "vanlig" tråd, hvit "nøytral" wire og en jordledning som er enten grønn eller bare kobber. Dersom taket boksen opererer med en bryter, har wire eller bryter beinet koblet til bryteren for å koble til taket ligaen for forsvarlig drift.

Bruksanvisning


•  Test ledningene i taket boksen for å bestemme de vanlige, eller varme ledninger ved hjelp av en spenning meter. Måleren har to potensielle kunder og opererer ved å kontakte en leder med bakken eller nøytrale ledninger samtidig kontakte felles ledning. Avhengig av typen av apparatet, enten lyser opp eller har en skjerm som viser spenningen. Taket boks ledninger er vanligvis svart for vanlig, hvit for nøytral og grønn eller bare kobber for bakken. Men kanskje takboks som opererer med bryter ha en rød tråd. Har en assistent operere bryteren hvis aktuelt å identifisere felles bryter beinet som driver ligaen.

•  Slå av strømmen ved sikringsskapet. Sikringsskapet har en hovedbryter og et sett av mindre brytere som gir strøm de enkelte kretser. Slå av gjeldende bryter som makter taket boks. Teste ledningene i taket boksen for å bekrefte at de er slått av. Når du er i tvil, slå av hovedbryteren som gir strøm til hele huset.

•  Installer taket ligaen-monteringsbraketten bruker en Phillips eller flat skrutrekker. Det finnes ulike typer tak inventar og monteringsmetoder. De fleste tak inventar har en brakett som monteres i taket boksen med skruer som skrus inn i boksen. Taket ligaen mounts til denne braketten med to ekstra skruer eller en gjenget aksel og dekorative nøtt å sikre ligaen. Henvise til produsentens monteringsanvisning følger med taket ligaen for riktig installasjon.

•  Koble taket ligaen er ledninger med ledninger som ligger i taket boksen. Strippe 1/2-tommers av vindsperre fra hver ledning med elektriker tang. Koble den vanlige ledningen fra ligaen med felles eller bryter ben wire i taket boksen ved å vri dem sammen og feste dem med en wire mutter. Gjenta dette trinnet for de nøytrale og jordledninger.

•  Installer taket ligaen i gjeldende måte nevnt i trinn 3. Installer lyspærer og teste ligaen. Det er viktig å bruke riktig effekten pærer anbefalt av produsenten for sikkerhet.

Tips og advarsler


  • Plasser en dråpe klut under arbeidsområdet for å beskytte gulv under installasjonen.
  • Vær forsiktig når du arbeider med elektrisitet.
  • Tyngre inventar som lysekroner og takvifte kan kreve forsterke taket boksen for å håndtere den ekstra vekten.