Hovudside

Hvordan Bruk en betongplate

by Walther

Hvordan Bruk en betongplate

Rammen for en betongplate kan bokstavelig talt gjøre eller ødelegge en bygning. Fra skive plassering og justering av skive, alle punkter er deretter trukket til å legge ut VVS, mekanisk, elektro og utforming av en bygning. Innramming en betongplate krever ingen spesielle verktøy, bare et øye for detaljer og en vilje til å sette innsatsen i å starte bygging av til høyre slik at du ikke får problemer senere.

Bruksanvisning


•  Marker de fire hjørnene av skive ved hjelp av tre staver og en hammer. Du kan finne startpunktet ved å se på oversiktsiden din tillater tegninger og får avstanden fra kanten av mange punkt (etablering punktet av eiendommen) til start hjørne av skive. Hvis prosjektet ikke har dette merket på din tillater tegninger (som er tilfellet i de fleste boligprosjekter), se etter takstmann markør. Dette er vanligvis en stake med en oransje bånd som markerer utsiden av eiendommen, på et stykke papir, finne ut hvor nær din lengst hjørne må være til kanten av eiendommen for å tillate for skive. Måle hvert hjørne fra start stake, bare gå i hva du tror er en rett linje den nøyaktige mengden føtter og kjøre i en stake, vil du sjekke målingene i neste trinn.

•  Hold en tape på midten av en stake og måle avstanden til bålet diagonal til det. Nå, gå til de motsatte hjørnene av skive og måle denne avstanden. Hvis de ikke er det samme, kan du justere det ene hjørnet eierandel bare til målingene er de samme. Dette vil sette din innsats er omtrent på torget.

•  Kjør en stake i bakken ved siden av hver av de fire hjørne innsatsen som er en "utenfor skive. Knyt slutten av Mason linje til en av de eksterne stakes og kjøre strengen til alle fire av innsatsen du bare sette i bakken. Når du er ferdig, vil du ha et kvadrat skissert av strengen med fire staver, de "sanne hjørner" av skive, satt inne.

•  Lay dine 2x6 brett inne strengen til du har nok til å ramme inn hele skive. Kutt styrene om nødvendig for å gjøre dem skikket. Husk at du ønsker styrene å løpe fra streng til streng.

•  Hammer en stake i bakken hver sjette fot rundt plassen på utsiden kanten av strengen. Du vil de skal være fast i søla, men la det være minst 4 inches stikker ut av bakken. Du vil bli spikre platene til nettopp disse stakes.

•  Stativ hver brettet opp på innsiden av strengen linje, begynner i et hjørne med enden av brettet berøre hjørnet dannet av strengen med den nederste kanten i sølen. En spiker ved toppen og bunnen av hver stav. Ikke mer, vil du være å justere formplatene og ikke vil ha dem låst i. Pass på at styrene rumpe hverandre og la ingen hull.

•  Mål diagonalene og justere hjørnene til avstandene er like. Se ned på streng linje hver gang for å være sikker på at hele linjen av styret er fortsatt rett.

•  Tiltak 3 "på ett brett fra hjørnet ut. Nå, gå til motsatt styret i det samme hjørnet og sette et merke som er 4 'fra hjørnet. Måle diagonalen mellom de to merkene, bør det leses 5 '. Hvis den ikke gjør det, er ditt hjørne ikke en perfekt rett vinkel. Juster hjørnet inntil målingene er 3 ', 4' og 5 '. Gjør dette på hvert hjørne. Sjekk den samlede diagonale målinger igjen. Kontroller at sidene er fortsatt rett og følgende strengen linje. Når du er fornøyd, kan du gå videre til neste trinn.

•  Plasser en eierandel hver 16 "på utsiden av styrene. Nail styrene til innsatsen ved hjelp av en topp, senter og bunn spiker. Bruk et nivå for å sørge for at styrene er rett opp og ned. Gjør dette rundt hele rammen av skive.

•  Bruke en spade, hoper skitt mot utsiden av skjemaet. Ikke skimp på hvor mye skitt du bruker, vil den gjennomsnittlige betongplate helle sette 50 til 75 pounds per kvadrattomme press på hver fot av styret. Du ønsker ikke å risikere rammen flytter ut av plassen.

Tips og advarsler


  • Du kan spenne rammen med steiner eller kickere laget av 2x4s for å hindre at den beveger seg i en konkret hell. Bare klippe et stykke av 2x4 ca 4 meter i lengde og spiker ene enden til toppen av rammen styret og grave den andre enden ned i bakken slik at den hviler i en vinkel.
  • Ikke bruk avfallstre å ramme en skive. Gammel eller råttent treverk kan bryte under press og forårsake det som kalles en "blow-out", som betyr din betongen har brutt gjennom form, og du blir nødt til å vente til det er tørt, bryte den opp, ta den ut og starte helt på nytt .