Hovudside

Juridisk ideer for East Tennessee

by Walther

Juridisk ideer for East Tennessee

East Tennessee spenner USDA hardførhet soner 6 og 7, noe som betyr at de årlige lave temperaturer mellom 0 og 10 grader Fahrenheit. Mesteparten av staten har et temperert klima, men østlige Tennessee har noe kaldere vintre enn de vestlige delene av staten. Når landskaps i østlige Tennessee, kan du dra nytte av et bredt utvalg av planter. De relativt lange somre gjør vegetabilsk hagearbeid mulig og i løpet av vinteren, nåletrær gi noen velkommen farge.

Tropene i Tennessee


Mens Tennessee klima er temperert, gjør det romme en rekke prangende arter du kanskje vanligvis forbinder med varmere strøk. Vindmøllen palm har vært en "Plant of the Month" for Tennessee University Institute of Agriculture Gardens, vokser svært godt i Tennessee klima. Plante det der din landskapsarbeid design kan romme noen høyde, som vindmøllen kan til slutt nå høyder på 20 til 40 fot. Utfylle sin tropisk stemning med noen prangende blomster. Blomstene på rose-of-Sharon, også kjent som busken althea, ligner den kinesiske hibiscus du finner i varmere klima. Det kan trives i hele Tennessee, tolerant i områder som kalde som USDA hardførhet sone 5.

Pære plantings


Liggende i henhold til Tennessee skiftende årstidene ved å plante senger av blomstrende løker i vinter, å blomstre med begynnelsen av våren og hele sommeren. Plante dem mellom september og november, før den første frosten. Av artene som passer best til Tennessee hager, iris og Caladium er gode valg for vårblomstrende pære planter (også kjent som geophytes). Cannas, georginer og Gladiolus vil også vokse godt i det lokale klimaet, blomstring i sommer. Å innlemme slike sesong beplantning i din generelle landskapet design, balansere dem med evergreens. Lave voksende evergreens, som krypende eller dverg varianter, gjøre gode grenser for eventuelle blomstring pære senger, distraherende øyet fra eventuelle flekker av brakk jord i løpet av høsten og vinteren.

Helårs plantings


Under Tennessee vintre, sørge for at landskapet forblir levende og interessant. Flette evergreens blant dine løvfellende planter. American Arborvitae er ett nåletre som vokser svært godt i området, noe som gjenspeiles av sin betegnelse fra Universitetet Tennessee er som en "Plant of the Month». Sine fine nåler varierer i farge fra lys gul til greener, og legger interesse for den relativt begrenset palett av vinteren løvverk. For bunndekke som forblir fargerik gjennom hele året, se til noen varianter av sedum, som Sedum rupestre, Sedum bithynicum eller Sedum spurium. Vinter-hardføre varianter har løvverk som varierer i farge fra appelsiner til blues til lilla.