Hovudside

Slik installerer en Underground gjerde med en Power Edger

by Walther

Strøm edgers kan inneholde ekstrautstyr grøfting funksjonalitet som brukes til å lage en bredere skjærebane for å legge kabler. Den bruker en ekstra blad til å gjøre dette. Grøfting er oftest brukt for å legge lavspent landskap belysning wire, men kan brukes til å installere en underjordisk gjerde som den typen som brukes til usynlig inneholde kjæledyr. Installere en underjordisk gjerde med en kraft edger innebærer å legge utstyr til edger før du skjærer grøften.

Bruksanvisning


•  Koble fra tennpluggkabelen fra motoren slik at du ikke kan utilsiktet starte den og forårsake skade. Plasser en skiftenøkkel på hex bolt hode og den andre på flens mutter; vri flens mutter posisjonert nøkkel til å fjerne mutteren. La bladet in situ.

•  Installer ekstra blad med flat skive mellom de to bladene. Dette gir avstanden. Deretter festes med mutter du fjernet i tidligere trinn. Stram mutteren med et moment på mellom 37 fot-pounds og 50 fot-pounds. Kontroller at drivremmen ikke kommer i klem.

•  Sett på tennpluggkabelen og starte motoren. Flytt dybdekontrollspaken én dybde hakk på stedet for å bli grøftet og utføre grøfting ved å fortsette langs banen for å bli nedgravd. Lag flere omganger slippe dybden styrespaken ett hakk om gangen til ønsket dybde anbefalt av gjerdet produsenten er nådd. Slippe den elektriske ledningen inn i grøften og dekke for hånd.