Hovudside

Hvordan Design en Slate Stone Landscape Border

by Walther

Hvordan Design en Slate Stone Landscape Border

Slitesterk, robust skifer skaper en attraktiv kontrast med frodig gress, fancy løvverk og fargerike blomster, noe som gjør det til et godt valg for en kant i landskapet. Tilgjengelig i farger som svart, grå, grønn, lilla, brunt og rødt, skifer er en finkornet stein som vanligvis kommer i form av steinheller eller pavers. Før du begynner å handle for skifer, vurdere effekten du ønsker å lage - som en velstelt eller robust utseende - og hvor du ønsker å bruke den i landskapet.

Bruksanvisning


En visuelt vurdere hele verftet for å avgjøre hvilke senger vil ha nytte av skifer stein grenser. Bestem om du ønsker å legge visuell interesse til forgården og endre bildet ditt hjem presenterer til verden, eller om du foretrekker å legge dem til bakgården hvor familien samler for private tid. Alternativt legge alle sengene av verftet for å skape en helhetlig utseende gjennom hele verftet.

•  Finn ut om du foretrekker en formell, velstelt utseende på grensen eller et mer naturlig utseende. Installere hellene for å skape et beskåret, forrevne utseende som passer en rustikk stil hjemme, eller velge kvadratiske eller rektangulære pavers å utfylle et mer moderne design.

•  Bestem deg for formen på landskaps grensen. En rett linje er lettere å grave opp og legge ut, spesielt når du bruker pavers. På den annen side, legger en buet feiende grensen et fasjonabelt utseende til landskapet og skaper en flytende utseende som passer godt sammen med naturen.

•  Mål lengden og bredden på grensen til å bestemme hvor mange utleggere du trenger. Når du har beregnet området av grensen ved å multiplisere lengde, bredde, dele dette tallet med størrelsen på pavers eller hellene for å få en idé om hvor mange du trenger.

•  Velg enten sand eller fin grus til å plassere under skifer brikkene til å tillate dem å bosette seg i bakken. Enten vil tillate deg å flytte skifer litt for å skape et ensartet utseende uten ekstra graving.

Tips og advarsler


  • Tegn en tegning av planen for å få en idé om hvordan det vil se ut før du begynner arbeidskraft.
  • Innse at det kan være nødvendig å være små justeringer til design når du begynner å implementere det.