Hovudside

Hvordan kan jeg fjerne riper fra en Composite Sink?

by Walther

En granitt kompositt vask gir et snev av klasse som keramiske bare ikke kan tilby. Imidlertid kan riper i disse vasker ødelegge deres utseende, og ikke minst invitere ytterligere skade hvis de ikke er ivaretatt så snart som mulig. Å fjerne riper fra en kompositt vask, bare bruke noen vanlige husholdningsprodukter til overflaten av vasken. Du trenger ikke noe spesielt utstyr for å få din kompositt vask ser ut som nye igjen.

Bruksanvisning


•  Påfør en dråpe oppvaskmiddel til en fuktet klut. Tørk av scratch og området rundt med kluten. Tørk scratch og området rundt med en klut.

•  Hell hvit eddik i en glassbolle. Fukt et papirhåndkle i bollen. Plasser fuktet papir håndkle på scratch. Fjern papiret håndkle etter 20 minutter har gått. Tørk scratch og området rundt med en myk, tørr klut grundig.

•  Påfør en linje av lav-slipende rensemiddel langs lengden av bunnen av. Plasser en ren kant av en myk klut i begynnelsen av ripe på den ene siden. Trykk ned på kluten når du flytter den over bunnen av. Fjern kluten når du kommer til enden av scratch. Gjenta denne prosedyren ytterligere fire ganger.

•  Tørk området der scratch ble plassert med en fuktet klut. Tørk området med en myk, tørr klut grundig.