Hovudside

Slik fjerner Duct Tape Lim Fra Carpet

by Walther

Slik fjerner Duct Tape Lim Fra Carpet

Folk ofte gjør feil i å utnytte duct tape til å feste elektriske ledninger, kaste rug kanter eller andre stoffer til sin etasje. De anser ikke at over tid duct tape vil etterlate en klebrig, gummy stoff som bygger inn i teppet fiber. Bare ripping bort duct tape fra teppet ikke fjerner rester. Litt ekstra arbeid er nødvendig å fjerne tape lim fra teppet.

Bruksanvisning


•  Ta hele stykke duct tape fra teppet overflater ved lirke den vekk. Prøv å løfte rett opp og deretter trekke tilbake for å minimere rester som blir liggende igjen. Kast duct tape stripe slik at den ikke ved et uhell re-pinne til et annet område av teppet.

•  Skrap området lett med en smør eller sparkel for å fjerne så mye av limrester som mulig. Pass på å ikke jobbe med stoffet dypere inn i teppet fiber.

•  Fukt en bomullshåndkle med vann. Legge håndkle over stedet. Trykke lett på et varmt strykejern til håndkle å varme opp teppet og resten under håndkleet. Hold strykejernet på håndkle i et minutt og fjerne. Løft håndkle og prøve å jobbe den varme rester løs med fingrene. Lett plukke og plukke lim fra teppet.

•  Gni området med en kommersiell lim fjerning løsning lett hvis rester fortsatt gjenstår. Limet fjerning løsning vil løfte den lille mengden av duct tape rester som kan forbli.

Tips og advarsler


  • Aldri holde et varmt strykejern direkte mot teppe fiber eller teppet fiber kan smelte.