Hovudside

Vakre Shoe Storage Ideer

by Walther

Vakre Shoe Storage Ideer

Ut av alt husholdnings rot, kan skoene være den mest problematisk å rydde opp. Det kan virke som de enten ende opp strødd over gulvet eller mikset sammen i bunnen av en garderobe, samle støv og bli slått rundt. Det finnes imidlertid en rekke vakre sko lagringsløsninger som vil hjelpe deg å holde hjemmet ryddig og frigjøre litt ekstra plass i skap.

Lagringsplass under sengen


Lagre dine sko under sengen er en praktisk måte å få dem ut av syne. Du kan kjøpe alle typer under sengen lagercontainere, men ved hjelp av flettet kurver og mønstrede bokser i stedet for vanlig plast vil legge til et stilig preg på din lagringsløsning. Du kan kjøpe disse fra store hjemmet til kvinner butikker, men husk å måle høyden og dybden av sengen før du kjøper dem.

Recycle gamle møbler


Prøv å konvertere gamle møbler inn sko lagring. Du kan finne massevis av vintage og brukte møbler på nettet eller på et lokalt loppemarked. Alternativt anbefaler interiør dekorere bladet Hus til Hjem sourcing gamle butikkinnredning eller fabrikken møbler som har cubby hull perfekt for lagring av sko. I stedet for å plassere skoene ut av syne, kan du ordne møbler ved inngangsdøren eller på soverommet hvor du har enkel tilgang til skoene dine når du trenger dem mest.

Slå Sko Into Art


Hvis du har et par sko du er stolt av, og kan ikke forestille meg å gjemme dem bort, prøve å lage en funksjon ut av dem i stedet og arrangere dem i en spesiell visning. Du kan bruke et glass Clochen eller en skjerm kabinett for å vise frem en eller flere par sko og beskytte dem mot støv samtidig. Denne lagringsmetode er perfekt for sko som bringer tilbake minner om spesielle arrangementer, som bryllup og Proms.

Henge dem opp


Henger skoene opp gjør dem til en quirky funksjon og gir deg rask og enkel tilgang til dem når du er i en hast. Du kan kjøpe vegghyller som er laget spesielt for dette formålet, eller dra nytte av ditt hjem arkitektur. Mantel stykker, hyller og vinduskarmer kan alt arbeid som ferdiglagde sko lagring, spesielt for hæler. Bare henge hælen over toppen av avsatsen med toppen av skoen vendt utover og la den hvile.