Hovudside

En liste over verktøy for chipping av gammel maling

by Walther

En liste over verktøy for chipping av gammel maling

Når male et rom, gjenopprette antikke møbler eller oppdaterer et gjerde, fjerning av gammel maling før du påfører et nytt strøk er viktig. Fullt fjerne spor av gammel maling forbereder tre for å få ny maling som vil vare lenger og ser bedre. Flere verktøy er svært effektive i chipping og fjerne gammelt treverk maling slik at den er klar til å bli gjenopprettet.

Paint Remover


Ulike merker av malingsfjerner er effektive i å fjerne store deler av malingen raskt og effektivt. Når du bruker malingsfjerner, som arbeider i et godt ventilert område er viktig som disse røyk kan være giftig. Malingsfjerning gels er også tilgjengelig.

Maling skrape


Når du arbeider med eldre tre som er tørr og peeling, maling skraper er svært nyttige. Malingsskraper kommer i mange forskjellige størrelser og nivåer av skarphet. Velge en skrape som er ideell for prosjektet er viktig. Velge større, duller skrapere, omtrent som kitt kniver, når man jobber på et gjerde eller en dør og mindre, skarpere knivlignende skraper når du arbeider på vinduer. Disse malingsskraper kan kjøpes på de fleste jernvareforretninger og kommer i en rekke merker.

Sandpapir


Sandpapir kan også være et effektivt verktøy når du fjerner gammel maling. Etter hoveddelen av gammel maling er fjernet, avslutte prosjektet med sandpapir for å nå hjørner, kanter og generelt jevne ut tre, som rids overflaten av grove kanter, spor eller fjær. Males en sandpapered overflate vil resultere i et ferdig produkt som er jevn og glatt.